ANNONS

Potatismos

/

Först vill jag bara klargöra att vårt beslut att skaffa en hund har inte kommit lättvindigt. Det ligger mycket fundering bakom beslutet och alla sorts scenarier har vi tänkt på. Så gott det nu bara går. Och vi fixar det precis som alla andra hundägare 😀

Nu till någonting helt annat. Igår lagade jag fisk med potatismos till middag och vi är verkligen i två läger här hemma. Vissa äter bara pulvermos och andra föredrar hemmagjord potatismos. Så jag gör alltid både och 😅

Jag personligen har inte vuxit upp med pulvermos. Fick aldrig det hemma som liten. Jag tycker att det är vidrigt äckligt! Och nej, äter aldrig det ute heller. Hemmagjord mos är däremot bland det godaste jag vet 👍

Jag har dock ett antal ungar som vägrar hemmagjord mos. Och några som kan äta vilket som men väljer hellre hemmagjord.

Vilket läger tillhör ni?? Pulvermos eller hemmagjord ?

48
158

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00