16 år 🎂

Idag firar vi vår fina Selina som fyller 16 år 🎂🎉🎁🎈

Helt otroligt vad tiden går framåt i rasande fart 😅 Fina, fina Selina som snart tar klivet in i vuxenvärlden. Men inte riktigt ännu. Grattis älskade dotter min ❤️

Selina älskar Oreo-kakor. För ganska länge sedan såg jag ett tips om vad man kan göra med Oreo och idag är ett perfekt tillfälle att testa det.

Chocolate chip cookies med oreo – hur gått låter inte det 😁

Dela på oreo-kakorna

Gör chocolate chip cookies-smet och rulla bollar av det

Och lägg bollarna på kakhalvorna

Toppa med andra kakhalvan 👍

In i ugnen ( 175 grader, 15-20 min ).

På videon jag hade hittat kom kakorna ut med locken hela och fina. Mina däremot…

Fail 😂😂

Varenda en sprack men men… de är nog goda ändå 😉

Kram ❤️

 1. Jätte grattis!!!
  Var bara någon vecka sedan jag såg på repris avsnitt utav familjen annorlunda. Håller med om att tiden går allt bra snabbt med barn.
  Jag tyckte kakorna såg riktigt gryma ut. Precis som om chocolate ship kakorna ville ta över orio kakornas plats. ”I know you love them but here i am” 😛

  Jätte kul att ännu ett födelsedags firande blev kanon och så kul att du låter oss följare få ta del utav alla dessa fina stunder <3

  På tall om alla dessa människor som väljer att skriva vad som helst till andra på nätet. Hur mycke och hur ingående pratar du med dina barn om vad som är ok på nätet, alltså vad som skrivs, skickas o så?

 2. mia skriver:

  Såg INTE gott ut !

  1. Elin skriver:

   Kände du att du behövde lägga 5 min av ditt liv för att gå in och kommentera att det inte såg gott ut? Riktigt patetiskt av dig!

   1. Malinq skriver:

    Fast de gör ju inte det 😂De ser inte goda ut… men kan säkert vara det.
    Precis som mycket mat, bruna bönor och ärtsoppa ser inte gott ut, men kan vara det.

 3. Bodil skriver:

  Vilket recept använder du till chocolate chip cookie?

 4. Anders skriver:

  Jag tycker att det är lite märkligt att du inte vill publicera en kommentar som du rimligtvis borde besitta bra svar på. Jag som jobbar som veterinär är så LESS på att man skyller på ungarnas ”allergier” när man inte ens bryr sig om att allergitesta barnen. Men… Jag gav dig en chans att svara ”i all oskyldighet”, men du valde och lärt väl välja att inte publicera just mina kommentarer.

  1. Ursäkta mig MEN nu blev inte dina kommentarer godkända per automatik vilket händer när man lämnar en kommentar för första gången! Jag sitter inte med mobilen i handen / datorn i knät 24/7 . Jag godkänner de icke automatiskt godkända kommentarerna NÄR jag väl tittar in här och ser de. Så absolut inget att just med dig att göra 😉

   1. Anders skriver:

    Jag ber om ursäkt för min förutfattade slutsats!

    1. Anders skriver:

     Samt så slutar jag inte att förvånas över de svar du fick p.g.a. mig. Jag utropar ännu ett stort grattis åt stora tjejen och en önskan om all lycka till med Sajmon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..