ANNONS

Sista besöket på BVC

/

Igår hade David sitt 5-års kontroll på BVC. Hans sista besök där för nu tar skolhälsovården över.

Efter 13 barn och otaliga BVC-besök under de 22,5 år som jag varit mamma ( + några år med besök med bonusbarn ) har jag lämnat den eran bakom mig nu 😅 Det är ungefär lika stort som när David slutade med blöjorna. 22,5 år när jag alltid haft minst ett litet barn, och flera som behövt besöka BVC med jämna mellanrum. Nu är det over and out med det 😃

Besöket gick bra och avslutades med vaccin. David var jätteduktig och bet ihop när det stack till. Inatt har han haft ont i armen och vaknade flera gånger men i morse var det bättre med armen.

Vi firade Selina igår med de mindre lyckade kakorna som var ändå goda och tårta.

Chokladtårta med jordgubbar på

Lagade världens godaste soppa till middag!

Tacosoppa med kyckling

Verkligen supergott, recept hittade jag hos min vän Nina här

P.S. För att inte skapa onödig irritation så vill jag återigen förklara hur detta med kommentarer fungerar!

När någon kommenterar för första gången med ett nytt IP-nr så måste jag godkänna kommentaren innan den syns. Det är ingen funktion jag kan styra över. Därefter blir man automatiskt godkänd direkt man lämnar en kommentar. Jag godkänner sedan kommentarer ( om det finns några som inte blivit godkända ) när jag tittar in här vilket ibland kan ta nån timme eftersom jag kan ha annat att göra än att checka in här stup i kvarten 😅 Så tålamod 🙏 Den enda gången en kommentar avsiktligt från min sida inte godkänns eller tas bort är om det är helt åt helsike taskigt, elakt eller dylikt vilket inte sket ofta alls, typ otroligt sällan och vid sådant fall bör personen också fatta det utan större funderingar ( annars blir jag oroad ).

Kram ❤️

7
171

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00