Intervju

Detta inlägg la jag ut igår kväll men i morse var inlägget borta.

Hej på er allihopa. Jag missade att förbereda er ( och mig själv ) för uppdateringen av driftleverantör. Det har gjort att bloggen har mestadels varit off senaste dygnet. Jag glömde helt bort att jag inte fick skriva något här från tisdag kväll. Givetvis så skrev jag ett inlägg sent igår kväll vilket försvann lika fort. Då kom jag ihåg allt. Ca 24 timmar med inget skrivande och störningar.

Därför har ni möts av detta när ni har gått in på min sida.

Men nu är alltid klart igen och fungerar som det ska 👍

I tisdags var jag på mitt första arbetsintervju på 21 år 🙈 Faktum är dock att jag var inte ett dugg nervös. Jag tänkte bara att jag är mig själv och helt ärlig i mina svar. Och det kändes verkligen jättebra 😀 Intervjun var med två jättetrevliga tjejer och var väldigt avslappnat. De skulle ha intervjuer under några dagar och svar får jag till slutet av veckan så nu är det bara att vänta 😉

Igår ringde ett annat jobb och vill ha intervju med mig nästa vecka så det känns rätt lovande om jag inte skulle få första jobbet.

David fyllde ju år i söndags och i måndags fick han sitt sista present som jag hade beställt. Den hann dock inte komma före helgen men det störde inte David som blev såå överlycklig för sin nya Tomu-tischa.

Han verkligen älskar att titta på Tomu på youtube så tischan var det bästa han kunde ha fått 😀

I måndags firades David på förskolan 😍

Nu börjar förkylningarna hitta hem till oss 🤧 Victor fick stanna hemma idag. Benny känner av att det är på G men han tog sig iväg till skolan. Jag vaknade helt sänkt. Blev lite piggare senare på dagen men inte alls på topp. Tog en skön långpromenad med Saimon i den friska luften, ordentligt påpälsad mot de kalla vindarna. Det var uppiggande 😀

Jag råkade bläddra förbi det här i tisdags och jag tyckte texten var passande nu med tanke på de senaste kommentarerna som kommit här och verkligen riktigt tänkvärt 😉

Jag har nog rätt hög toleransnivå och inte mycket som får mig ”ur kurs”. Jag brukar också läsa vissa kommentarer flera gånger och då tänka mig in vilken ton de kan ha skrivits i, om ni förstår vad jag menar 😅 Det kan vara svårt ibland att få fram det man vill förmedla rätt och jag väljer att oftast tolka såna kommentarer ur en positiv anda. Hellre fria än fälla liksom 🙏

Sen finns det ibland ( tack och lov inte ofta alls ) kommentarer som inte kan tolkas på mer än ett sett men det säger också mer om den som lämnat kommentaren än om mig 😉

Annars har det rullat på. Lugnet har kryddats med humörsvängningar likt berg och dalbana med två unga teens 🙈 Ena är inte tonåring ännu men desto mera i förpubertiteten delux. Bara att andas djupt och räkna till 100 😅

Kram ❤️

 1. Ingela skriver:

  Du verkar vara den starkaste kvinna som finns. Är imponerad av dig och dina fina barn. Kämpa på, bryt ihop ibland och res dig igen ännu starkare. Lycka till med ditt/dina nya jobb😍😍😍

 2. Det är helt fantastiskt att du får komma på intervju så fort. Jag har varit arbetslös i 8 månader och fått komma på intervju 2 ggr. Söker ca 20 jobb i veckan. Snälla du, berätta hur man gör👍

 3. Lotta skriver:

  Är det hemligt vilken typ av jobb du sökt? Eftersom du inte svarar läsarna.

   1. Lotta skriver:

    Okej..men inom vilken bransch kanske du kan nämna. Behöver ej namnge exakt.

     1. Lotta skriver:

      Vad menar du Annika K?

      1. Orka tjata om att Mirka ska svara.
       Jag förstår att hon inte vill svara på vad hon har sökt.
       Med tanke på alla nyfikna, knäppa läsare.. Som kan hitta djävelskap

 4. Sanna skriver:

  Åh spännande med nytt jobb! Hoppas det går bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..