Vakna tidigt

Klockan är 7.30 och jag har redan legat i soffan i en timme 😅 David vaknade runt kl.6, pigg som en lärka. Inga syskon i rummet att väcka ( de har pappahelg och David ville inte åka ) så han ropade in Saimon som kom som en skott och gosade/busade med David i sängen. En halvtimme så gav jag upp och klev upp 😅

Ut med hunden och sen har vi legat i soffan.

David ser på Tomu och jag läser ikapp på nätet.

Ha en fin dag ❤️

 1. Linnea skriver:

  David kan krypa ner bredvid Mirka och kolla tv (om) det finns i rumnet eller paddan.. Mirka sover garanterat inte som vanlig men kan blunda och hör ändå.. Blunda 30 min ger 2-3tim sömn😁 kram

 2. Emilia skriver:

  Håller med dig mirka skulle aldrig ligga kvar och sova om barnen är vakna visst en 5 åring kan sitta vid tv: n em stund om dem nu sitter still det vet man aldrig men massa hyss kan de hitta på ist iaf mina som blir 4 i april och 6 på måndag så heja dig kram på dej

 3. Emilia skriver:

  Man är inte stor nog att va vaken själv nej mina barn vakna mellan 6-7 och aldrig jag kan ligga kvar och sova de är 4 i april och 6 på måndag visst en stund vid tv / platta funkar men sen hitta dom på hyss ! Så all heder till dig mirka kram

 4. Åsa skriver:

  Jag ställde upp vilken tid på dygnet som det var nödvändigt. Hämtade ungdomar mitt i natten, torkade upp om de kräktes tidigt på morgonen, ställde upp om de bara ville prata. Allt detta får man igen när barnen blir äldre och man får höra att man varit världens bästa mamma. Det finns inga tider när man har barn.

 5. Karin skriver:

  Jag låg i soffan och vila när de kolla film.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..