Vakna tidigt

Klockan är 7.30 och jag har redan legat i soffan i en timme 😅 David vaknade runt kl.6, pigg som en lärka. Inga syskon i rummet att väcka ( de har pappahelg och David ville inte åka ) så han ropade in Saimon som kom som en skott och gosade/busade med David i sängen. En halvtimme så gav jag upp och klev upp 😅

Ut med hunden och sen har vi legat i soffan.

David ser på Tomu och jag läser ikapp på nätet.

Ha en fin dag ❤️

 1. Emilia skriver:

  Håller med dig mirka skulle aldrig ligga kvar och sova om barnen är vakna visst en 5 åring kan sitta vid tv: n em stund om dem nu sitter still det vet man aldrig men massa hyss kan de hitta på ist iaf mina som blir 4 i april och 6 på måndag så heja dig kram på dej

 2. Emilia skriver:

  Man är inte stor nog att va vaken själv nej mina barn vakna mellan 6-7 och aldrig jag kan ligga kvar och sova de är 4 i april och 6 på måndag visst en stund vid tv / platta funkar men sen hitta dom på hyss ! Så all heder till dig mirka kram

 3. Åsa skriver:

  Jag ställde upp vilken tid på dygnet som det var nödvändigt. Hämtade ungdomar mitt i natten, torkade upp om de kräktes tidigt på morgonen, ställde upp om de bara ville prata. Allt detta får man igen när barnen blir äldre och man får höra att man varit världens bästa mamma. Det finns inga tider när man har barn.

 4. Karin skriver:

  Jag låg i soffan och vila när de kolla film.

 5. Maria skriver:

  David som är 5 år måste väl kunna sysselsätta sig själv en stund på morgonen? Inte skall väl du behöva kliva upp kl 6 på morgonen när pojken är så stor. Kl 6 på morgonen går man inte upp och leker det får du nog förklara för honom och något han är stor nog att förstå. Låt han ligga kvar i sin säng med iPad och kolla på en film en stund på morgonen. Jisses kvinna dags att ställa liiiite krav på barnen som inte är småbarn längre.
  Hoppas du fick lite vila senare under dagen, var rädd om dig Mirka.

  1. Malinq skriver:

   Man är väl inte stor när man är fem?
   Skulle då aldrig sova vidare om mitt barn vaknat när hen var i den åldern.
   Mirka sätter barnen i första hand – alltid – och det ska hon banne mig ha eloge för!

   1. Annelie skriver:

    Visst går man upp med en 5 åring, mycket kan hända när dom är uppe själva på morgonen. Helt rätt Mirka.
    Får 5 barnsmamman

  1. Emma Å skriver:

   Tycker du att du, Maria, ska bestämma över Mirka? Hennes son ska inte bestämma över när hon ska gå upp, men du ska bestämma? Varför tycker du så?

  1. Malin skriver:

   Vadå ”kl 6 går man inte upp”? Fullt normal uppstigningstid för våra barn, 6,30 åker vi till dagis, skola o jobb. Ofta vaknar de samma tid på helgen, deras inre klocka är ju inställd på det, ibland sover de lite längre om de varit uppe längre kvällen före.

  1. Jag skulle aldrig kunna sova vidare med vetskapen om att David är ensam vaken.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..