ANNONS

Tipsrunda m.m

/

Helgen den bara susade iväg och det är en ny vecka igen. Vi bor nära en naturreservat och jag tar mina långa promenader och joggingturer just där för att det finns så många olika vandringsleder att välja mellan och det är så fint där. I lördags ville David för första gången följa med på en långpromenad med mig, Linnéa, Jennifer och Alice. Och Saimon så klart. Jag var väldigt tveksam om han skulle orka gå så långt men det gick hur bra som helst 😀 Nyligen har det hängts upp en tipspromenad på vår runda vilket David tyckte var jätteroligt även om han kanske inte förstod riktigt allt.

Tex en fråga löd typ så här: Får man plocka en blomma som är fridlyst?

Davids kontring på frågan: Vad…finns det blommor som lyser ??

Han blev väldigt imponerad av en vattenpump

Tänk att det kunde komma ut vatten ut den 😲

Han testade pumpa själv och gav inte upp först han lyckades 😃

I söndags när jag skulle ta min promenad igen så var David snabbt upp på fötterna för att följa med igen vilket var jätteroligt. Han blev inte avskräckt av att gå flera kilometer 😅

I helgen har vi haft filmmys. Jag visade de stora barnen en av mina favoritbarnfilmer som de aldrig sett.

Har ni sett den? Gammal från början på 90-talet. Väldigt bra och får mig alltid att gråta i slutet.

En kväll när David hade somnat såg jag, Benny och Oliver på den nyaste Rambo-filmen. Rambo är ju Rambo liksom och det var mycket hämnd och dödande i filmen som väntat men nä….den sög jämfört med förra Rambo-filmen.

Mello tittade vi på också. Jag tittade inte på den första deltävlingen, hörde dock låtarna på avstånd när tjejerna tittade på den. Nu var jag lite mera intresserad av att titta på mello då jag var nyfiken på framförallt Anna Bergendahls låt. Jag gillar verkligen hennes röst.

Jag sa direkt när Dotter började sjunga att hon går till final! Och Anna när hon sjöng. En bra omgång tycker jag – de jag ville gick vidare/åkte ut 😁

Idag har jag varit på ett nytt arbetsintervju 😉 Och jag ska provjobba nästa vecka. I veckan ska det även bokas in en provdag på det första jobbet. Det känns riktigt bra, två möjligheter på två helt olika extraarbeten och faktum är att jag kan om jag vill ta båda. Det blir bra det här 🙏

Idag blev det potatisgratäng och fisk till middag

Linnéa kunde inte förstå att vi skulle äta fisk till potatisgratäng – inte passande alls enligt henne 😂 Men vi som åt tyckte det gick ner hur bra som helst.

Älva hade en sen tandläkartid och besöket gick bra, jag är verkligen glad över att inga av barnen är rädda för tandläkare. Flera av barnen har ett genetiskt ”defekt” och saknar några riktiga tänder eller som Oliver hade en extratand. Älva röntgades för att kolla noggrannare och även hon saknar några riktiga kindtänder. 4 stycken för att vara exakt.

Lilja har under ett par veckors tid velat klippa håret. Mycket dessutom. Hennes hår räckte ner till svanken och har blivit nästintill omöjligt att få borsta igenom. Borstat har jag gjort men då Lilja är väldigt håröm så har det varit riktigt jobbigt för henne.

Så nu klippte jag hennes hår

Hon blev jättenöjd och nu får vi hoppas på att det blir lättare att borsta hennes hår 😍 Annars får jag säkert klippa ännu mera.

I morgon har Lilja återbesök på sjukhuset för att kolla upp armen hon bröt i somras. Det ska röntgas innan så det blir några timmar på sjukan. Ibland kan det tydligen vara aktuellt att ta ut spikarna men Lilja har inte haft några besvär alls så jag tror att de får sitta kvar i armen.

Det har ju stormat enormt neråt i landet, hur har ni klarat er?? Här har det blåst en del men inte såå farligt.

Kram ❤️

24
186

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00