ANNONS

Kontroll på armen m.m

/

Lilja bröt ju sin arm i somras. Så pass illa att hon fick operera armen och fick 2 stift i den.

Fy fan så ont i magen jag får fortfarande när jag ser bilden på hennes brutna arm 😞 Så hemskt när ens barn gör illa sig.

Igår var vi på ett återbesök för att se att allt ser bra ut. Tog sin lilla tid att hitta parkering för tyvärr så kan inte jag parkera i p-huset med min stora bil 😅 Vi hittade till sist en plats utanför sjukhusområdet och fick promenera en bra bit. Först skulle vi till röntgen i en byggnad och satt nästan en timme innan det blev vår tur ( drop in ). Sen knata över till barnsjukhuset där vi hann ta en fika innan vår inbokade tid.

Läkaren var sen en halvtimme så det blev en lång väntan igen.

Vi fick se bilder och läkaren förklarade att det har läkt perfekt 👍

Efter op

Igår

Nu har Lilja bara 2 ärr som påminnelse om sin olycka. Förhoppningsvis slipper vi flera brutna ben härefter 😅

Jag fick ett ryck igår kväll och bakade bröd 🙈

Jag testade baka detta bröd i söndags och alla tyckte det var supergott och det brödet tog slut samma dag.

Min ugnslampa är trasig och jag tog ut brödet 1-2 min för sent men det blev lika gott ändå 😉

Bröd i långpanna – recept från min vän Nina ❤️

Imorgon ska vi baka brödet veganskt så även Linnéa får njuta av det.

Nu fick jag mersmak av att baka bröd, förut har typ bara hälften av ungarna ätit av brödet men nu åt verkligen alla och då är det roliga att baka också. Har ni bra recept att dela med er av ?

Idag fick David stanna hemma. Han vaknade med ett väldigt geggigt öga. Vi tog en långpromenad med grannen och hundarna fick springa lösa. Saimon roade sig med att rulla i vildsvinsskit och luktade pyton därefter 😬 Efter promenaden tog vi in honom i grannens hundtrim för dusch och lite skönhetsbehandling. Lättare att göra det där än hemma i badrummet 😉

Nu ska jag natta de små. De fick pärla färdigt och därmed lite senare läggning.

Kram ❤️

21
157

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00