Första dagen på nya extrajobbet

Trött som vet inte vad men det har varit en bra dag. Idag har jag provjobbat som restaurangbiträde, ett extrajobb jag sökte för ett tag sedan. Jag har aldrig tidigare jobbat med det förut men såg framemot att få en chans att testa. Och det gick riktigt bra tycker jag 😀 Mycket att ta in men alla som jobbade där var otroligt trevliga och hjälpsamma. Tydligen var det inte heller en av de lugnare dagarna på jobbet idag, en arbetare beklagade att jag råkade ut för en av deras tuffare dagar 😅 Men jag kände att det var bra. Dagen gick fort eftersom man höll igång hela tiden och alla var nöjda med mig. Har en del att lära mig men det kommer att bli bra känner jag. Anställningspapper är påskrivna och jag jobbar vid behov 😀

Jag slutade kl.16 och det var ett helsicke att köra ut ur stan. En resa som normalt tar ca.20 min ( till förskolan ) tog ganska exakt en timme. Köer till förbannelse. Hämtade David och stannade till vid pizzerian. Snabbmat till middag idag.

Igår fick barnen korvsoppa vilket jag inte lagat på länge.

Det blev tomt i kastrullen då de flesta tog flera portioner vilket är ju bra betyg.

Jag och Jennifer åt annat

Jag fotade Älva och Lilja igår när de kom hem från skolan. Nellie åkte till en kompis så hennes hår glömde jag fota när hon väl var hemma igen.

Älva

Lilja

Färgen blir bättre ju ljusare hår man har. Mina stora tjejer blandar också i lite balsam i färgen innan det kletas i håret för att dryga ut färgen. Nåt de har för länge sedan lärt sig från youtube eller nåt. Jag låter de sköta det hela eftersom de hållit på med dessa färger under många år 😅

Nu ska jag hitta kudden. Har en hel del att göra imorgon och på fredag åker jag iväg på äventyr.

Kram ❤️

 1. Grattis till ditt nya jobb!
  För den oinvigde vad har ett restaurangbiträde för arbetsuppgifter? Vilken typ av restaurang är det?

  Tycker du är cool som vågar bryta mönster och göra något nytt!

 2. Malin skriver:

  Så roligt! Hoppas du blir ”inringd” då och då så du får komma in dig, tror att du är som klippt och skuren för ett sånt jobb, du som är van att ha många bollar i luften, som jag antar att man har allt som oftast med ett stort gäng barn 😃 Lycka till, hoppas du kommer trivas 😍😊

  1. Tack 🙏 Ja det hoppas jag och jag har redan några nya dagar inbokade

 3. Helena skriver:

  Åh kul med jobb lycka till 😁

 4. Bi skriver:

  Lycka till med jobbet låter både kul och spännande !

 5. Lolita skriver:

  Tycker inte du och jeneffir om soppa

  1. Jag tycker om det men det räckte inte till mig så då åt jag annat 😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..