Åka skidor

Alltså jag är helt såld på detta ställe 🙏 Det är så otroligt vackert och fridfullt här och jag kan inte få nog. Balsam för själen vilket jag behövde.

Igår åt vi en god middag här på Buustamons fjällgård.

Lite bubbel innan middagen

Maten var så god 😍

Jag var så trött att ögonen gick i kors och sov som en prinsessa när jag väl kom i säng.

Efter frukost skulle vi få åka längdskidor. Jag åkte ofta längdskidor när jag bodde i Finland och tyckte då att det var superkul. Har dock inte åkt skidor sedan 1986 😅

Blev skjutsade med scooter o kälke ner till platsen där vi skulle vara och Jesper från Åreguiderna kom med skidor till oss + att han hjälpte oss med det hela.

Och så roligt det var 🙌 Tog en liten stund att få tillbaka minnet om hur det var att stå på skidor men sen flöt det på. Vilken förmiddag 😀

En lunch satt fint på det

Sedan åkte vi och hyrde skidutrustning. Jag hade inte tänkt att åka slalom då jag aldrig gjort det förr men blev övertalad till att testa med en skidlärare. Så what the heck liksom…jag är här så lika bra att göra det bara 😁

Det var skrämmande kan jag lova. Alla andra drog iväg och jag blev ensam med skidläraren Ola. Men vad duktig han var och jag följde instruktionerna och rädslan gick över fort. Efter ett tag började jag även njuta av det hela. Nu förstår jag att alla tycker det är roligt att åka skidor 👍 Innan vi startade sa Ola att jag som nybörjare skulle inte kunna åka vägen ( backen ) tillbaka till Buustamon då det var bitvis isigt mm där. Så jag skulle få ta taxi tillbaka sen. Men efter vår träning så sa Ola att jag överraskade honom rejält med att vara riktigt duktig som nybörjare och att vi kunde åka skidor tillbaka. Det kändes gött 😃

Högst uppe där vi ska åka tillbaka till hotellet.

Bästa läraren Ola 🙏

Alltså jag är så stolt över mig själv nu ☺️ Jag vågade och det gick jättebra!

Nu ser jag att klockan har blivit mycket och jag har nu lite bråttom att bli klar till middag 😅

Kram ❤️

 1. Om ni läser Tanja Fylkings blogg, inlägget från 6 mars så ser ni att hon jobbar för Petit Hotel, små hotell pärlor i vårt avlånga land som hon har förmånen att besöka och lyfta fram. Då har hon förmodligen valt några som hon i detta fall tyckt vara lämpade av olika anledningar att få följa med och besöka anläggningen. Konstigare än så är det inte. Ser ut att vara ett super mysigt ställe och jag hoppas alla tjejerna hade trevligt.

 2. Gud va roligt att du åker i väg på utflykt. Det är du såååå värd så som du sliter och jobbar. Det ser supermysigt ut. Kram 🤗

 3. Millie skriver:

  Jag unnar Mirka resan och tycker det är modigt att lära sig åka slalom! Jag är för feg….
  I övrigt håller jag med om sponsrade inlägg, man fattar ju att det är reklam och att allt ska låta bra oavsett. Gäller även när nån får hem typ vinterstövlar till alla barn och de är sååå bra (innan vintern ens börjat) t ex. Jag brukar undvika de märkena. Dels för att jag inte vill betala massor när de delar ut gratis till höger och vänster. Dels litar jag ju inte pä omdömena. Läser oberoende tester istället.
  Jag gillar annars Mirkas ”äkta” inlägg från vanlig vardag och bilder som är tagna i ögonblicket och inte retuscherade eller stylade. Det är ovanligt… Att hon tackar ja till en resa med bekanta eller obekanta förstår jag, hade gjort samma sak. Och jag tycker det ser korrekt märkt ut?

 4. Annika skriver:

  Det här inlägget är så förvirrande. Vad gör du reklam för?

 5. Karin skriver:

  VEM/VAD är detta ett betalt samarbete med?

  Det ska framgå tydligt att det är ett spons alt. reklaminlägg och vilket företag det gäller och det gör det inte. Hur ska då jag som läsare kunna ta ställning till denna marknadsföring?

  Och ni som tycker att ”det inte spelar så stor roll” behöver inte besvära er. Enligt lag SKA reklaminlägg markeras på ett visst sätt, det ska vara extremt tydligt för den som läser att det handlar om reklam och vilket företag det gäller.

  1. Annika skriver:

   Problem med läsförståelse ? Det framgår ju tydligt att det är ett samarbete och med vilka… suck! trist med gnäll när Mirka är en av de som är noggrannast med att reklammarkera korrekt..,

   1. Karin skriver:

    Ja Annika, du har tydligen problem med din läsförståelse eftersom jag skrev att jag inte önskade kommentarer från andra läsare. Sluta lek riddare, Mirka klarar nog av att svara för sig själv ska du se.

  1. Karin:

   Att du mfl bara orkar sitta o leta fel 🙄🙄

   1. Karin skriver:

    Annika K:

    Ja visst är det bra! Tänkte passa på att anmäla till RO också när jag ändå är igång!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..