Vårkänsla

Det var en härlig helg och så välbehövlig men det är alltid helt underbart att komma hem till mina barn. Jag plockade upp de mindre barnen på vägen hem och det vart kramkalas resten av kvällen ❤️

De mindre barnen hade pappahelg oavsett men eftersom de visste att jag skulle åka bort så saknade de mig på ett annat vis nu. De är så vana att jag är hemma även fast de är iväg 😅

Kevin och gänget som var hemma hade skött sig exemplariskt, till och med över förväntan! De hade tagit hand om tvätt, disk och städning och Alice hade till och med röjt järnet i tvättstugan och tvingat alla syskonen att rensa bland sina kläder 😂

Tvättstugan är stor och även fast tanken är att alla ska ta sina rena kläder därifrån till sina garderober så händer det sällan. Jag tvättar och viker kläderna i tvättstugan och alla får sina högar. Högarna växer och växer och blir kvar där de är i tvättstugan. Så alla bänkar och hyllor i tvättstugan har varit alltid fyllda med rentvätt 😅 Nu kom jag hem och allt var rensat! Alltså den känslan!! Bästa överraskningen någonsin 🙏

Idag har jag jagat info som är viktig för mig att uppdatera. Jag har även jagat bup som lyser med sin frånvaro 😣 Blir så jäkla sur på de och hela ruljansen. Vi startade så bra med första utvärderingen där och sedan ingenting. ”Vi ska bara besluta vad för sorts åtgärder som ska sättas in så hör vi av oss” Det beskedet fick vi för 2 månader sedan. Jag ringde dit för 2 veckor sedan och inga beslut är tagna för de hade någon dag innan skickat massa papper med frågor till oss som skulle fyllas i innan ett beslut skulle tas. Att vi har redan under 3 besök svarat på en jävla massa frågor verkade inte räcka tydligen. Jag kan inte en tänka på vad det kan finnas mera att svara på. Hur som….tror ni att det har kommit nåt brev därifrån? Näpp. När jag äntligen fick tag i bup så sa denna människa att ett brev skickades i slutet på januari….Lustigt då att förra människan sa 21/2 🤔 Har de koll på vad de gör kan man ju undra. Jag kanske ska vara den sista att gnälla på den felaktiga informationen som jag uppenbarligen fått/får men samtidigt är det tydligt att fler än jag kan fela 😏 Så jag behöll lugnet denna gång och bad de skicka ett nytt brev. I normala fall hade jag nog gormat en del i min frustration över att få stå och stampa på samma punkt hela tiden istället för att bara få den hjälpen mitt barn så mycket behöver.

Lite tulpaner fick dock pigga upp dagen lite granna 😍 Älskar tulpaner.

Nu ska vi roa oss med läxor 😅

Kram ❤️

 1. Anette skriver:

  Rösta rött,lev blått,tänk grönt,jobba svart ..det är väl ett bra motto 😂 tror inte att vi kommer att få nån förändring här i landet ang vårdköerna 😥tyvärr ..går ju knappt att komma fram till VC om man behöver det,inte där jag bor iaf 😳det är ju så frustrerande när man behöver hjälp och få sitta och försöka få tag i personer i telefon..man blir ju vansinnig 😡

 2. Har inte följt din blogg innan, men förstår det där med BUP. Jag tror att det liknar vuxenpsykiatrin väldigt mycket. Väntetiderna är långa. Jag vet inte var du bor, men i Stockholmsområdet finns det ju privata mottagningar med landstingsavtal. Jag har aldrig blivit så bra bemött och fått så mycket ordnat direkt som jag fått där. De vill verkligen en väl, i alla fall där jag är. Jag hoppas att BUP-resan går så fort som möjligt, ni ska inte behöva vänta och inte veta hur de tänker eller ens kan säga någon tidsram.

  Om du vill så får du gärna besöka min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa som bland annat ätstörningar och ångest.

 3. MADDE skriver:

  Vad exakt är det för hjälp du förväntar dig från BUP?

 4. Marie skriver:

  BUP i Norrbotten är katastrof, glömmer att göra medicin uppföljning, terapeuten skrattar bara och kommer inte med konkreta råd mm. Tur att man kan gå privat och få betala 1000 kr gången för att få hjälp. För min dotter var det värt alla pengar för på så vis har hon kunnat få hjälp och gått vidare. Synd bara att det ska vara så.

 5. Carina skriver:

  Men snäll ni som tar er tid att skriva om mikras bod med eller utan du. Hur orkar ni bry er🤔 till Mirka ställe en toarulle på bordet igen😉 duk plus toarulle 🧻 då blir det fart här😉 har folk inget liv längre😀

  1. Du säger åt andra att dom inte har något liv. Samtidigt som du själv kommenterar dom som inte har något liv. Dom som har minst liv av alla måste ju vara dom som kommentarer att andra inte har något liv.

   Poängen med att läsa en blogg är att man gillar bloggen och därmed intresserar sig/vill ställa frågor/ha åsikter osv om det som skrivs i bloggen. Det är hela poängen med att läsa en blogg – Att man har ett intresse för bloggen. Annars så hade man ju inte läst den.

   1. Håller med Johanna. En blogg är ju som en sorts realityserie, där man följer dem som vill bjuda på sig själv och sitt liv. Bloggarna är beroende av att vi behåller intresset, och det är ju trevligt då om de vill svara även på enklare frågor. Mirka är en av de ödmjukaa som aldrig har taggarna utåt, utan svarar oftast vänligt på alla slags frågor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..