Denna hysteri

Det pågår total masshysteri om toapapper. Folk verkar ha blivit helt galna i sitt bunkrande. OM jag skulle dras med i denna hysteri så skulle många andra varor ligga före toapapper 😅 Nu är jag inte speciellt hysterisk av mig. Inte ens speciellt orolig. Kanske får jag äta upp det senare, vad vet jag men vi överlever nog ändå. Jag tycker att folk borde ändå tänka mera på andra så att varor räcker till alla.

Nu undrar jag….

Handen på hjärtat nu, hur mycket har ni bunkrat upp med toapapper? Hur många toarullar har ni hemma just nu?

Jag börjar

7 fulla rullar och 2 påbörjade rullar ( en i vår andra toalett ).

Och sist men absolut inte minst! Rullen på köksbordet 😁

Det blir ca 8,5 rulle på 14 pers. Räcker kanske till onsdag beroende på hur mycket vi snorar oss. Toapapper var helt slut i både Willys och Ica imorse. Känner jag panik…? Nä, det löser sig och ingen har väl dött av att ev få duscha sig efter toabesöken 🤷‍♀️

Så, eran tur nu 😉

 1. Ingela skriver:

  Hej
  Din blogg ploppade upp i mitt flöde idag. Har missat den och är lite dålig på att ta mig tid att leta runt.

  Nu i Corona tider, med frukost kaffet vid köksbordet och hemma från jobbet med vanlig förkylning så ”plötsligt hände det” 😊

  Jag har inte bunkrat upp något.
  Av en händelse köpte jag en stor påse basmatiris och en stor påse pasta på Willys för två veckor sen som jag alltid gör.
  Upptäckte att jag redan hade en halv av varje så det blev väl att bunkra upp…
  Dessurom tre majsburkar extra.av damm orsak.

  Toapapper njaej… ska räkna… vänta lite… 15 rullar på på 2 ibland 3 personer… så ja jämfört antal per person så har jag bunkrat 😉

  5 hushållspappers rullar.

  Allt inom normalt hemma innehav hos mig.

  finns ju en dusch.. handdukar… och tvättmaskin oxå 🙏🏼

  Kämpa på och hoppas du inte behöver äta upp din icke oro.
  Jag är inte Orolig heller men ska ju igång o jobba när mitt virus släppt så kommer sannolikt smittas på något sätt av C.

  Take Care

 2. Marie skriver:

  Köper alltid en bal när jag handlar av både toa och hushållspapper. Kan inte leva utan hushållspapper 😊
  Förstår inte hur ni lyckas torka upp ngt med toapapper? Det löses ju upp( som det ska) så fort det blir fuktigt

 3. Kicki skriver:

  Jag jobbar i vården och vet att risken är stor att smittas i arbetet i dessa tider.
  Jag bestämde mig för att handla ordentligt för att slippa gå ut i affären om jag skulle bli sjuk, för jag vill inte smitta andra. Jag har inte ”hamstrat” som så men jag har handlat mat, hygienprodukter, kattmat+ sand mm för att klara mig ett par veckor. Det handlar inte om att jag är ”hysterisk” det handlar om att jag vill skydda andra om jag skulle bli sjuk, och vill inte att mina äldre föräldrar hjälper mig att handla, såklart har jag storhandlat åt dom oxå, så dom inte behöver åka och handla i första taget.
  Och vad hände, inatt blev jag dålig och måste nu hålla mig inne och inte ha några sociala kontakter.
  Då är man rädd glad att man tänkte efter innan.

  Det jag ville ha sagt var att det inte behöver handla om ”hysteri” bara för att man är förberedd. Men vill ni kan vi mötas upp på Ica och handla dag för dag så kan jag hosta på er.

 4. Anki skriver:

  Handlar som jag brukar när sista rullen är ett faktum. Vägrar att hamstra ngt än så länge!

 5. Åsa skriver:

  7 st .. o inte gapade tomt i Bollnäs . Annars får ja väl anv servetter m risk f tomte i röv lr fram😂😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..