Skolor som stänger

Tack ni som tog er tid att svara på förra inlägget 😀 Jag önskar att mina barn hade sålt toapapper, vissa av barnens klasser har sålt fryspåsar, saffran mm men inga balar med papper 😏 ”Min” Ica Maxi fick in toapapper igår och Benny som praktiserar där köpte med sig hem 2st 16-pack.

Min förkylning gick över lika fort som den kom. Igår blev det bättre och bättre och imorse vaknade jag och kände mig helt snorfri. Skumt att det hela kom så snabbt och försvann lika snabbt. Jag har hållit de 4 minsta och Selina hemma då alla de har också varit lite snuviga under helgen. Så lite att de i normala fall hade lätt varit i skolan. Imorgon får de återgå dit så får vi se hur länge det dröjer innan skolorna stänger som det skrivs om.

Mina gymnasium-barn blir hemma från och med imorgon och alla de har fått bra info om hur deras pluggande blir hemifrån. Benny är på praktik och väntar direktiv om han ska fortsätta gå till jobbet eller inte.

Vi känner oss lugna och tar direktiven som de kommer.

Igår såg vi några tranor ute på åkern utanför oss vilket är lika med vår 😀 Jag börjar längta efter att få plocka undan alla vinterkläder snart, att kunna sitta på altanen och fika i solen medans barnen hoppar o studsmattan osv ☀️

Snart så.

Hörs imorgon ❤️

 1. Maria skriver:

  Det enda man kan hoppas på är att alla som egoistiskt bunkrat på sig mat verkligen äter upp den!

 2. Marie skriver:

  Här är de bara gymnasium som är stängda. Och några få grundskolor har stängt. Jag är inte utbildad inom pandemi, smittspridning mm så jag väljer att inte lägga mig i debatten huruvida skolor/dagis bör stängas el inte över låter de åt de som har mer kunskap i dessa ämnen. Sen vem ska ta hand om de yngre skolbarnen/dagisbarnen föräldrarna jobbar och allt stängs. En del har ju jobb som just nu verkligen behövs som tex vårdpersonal, och andra serviceyrken som butikspersonal, busschaufförer mm. Vem ska ta hand om deras barn så de kan jobba?

  1. Lina skriver:

   I de kommunala verksamheterna har kommunen krav på sig att ha öppen jourfsk/skola för de barn vars båda vårdnadshavare har jobb inom samhällsnyttiga jobb. Vi har fått en lång lista på vilka jobb det gäller så kommunen kan göra upp en plan om förskolor och skolor stänger.

 3. Här är en av gymnasiebarnen hemma,ena har praktik så hon ska fortsätta med det enligt skolan.
  Här planerar skolan på att stänga verkar det som,barnen har fått hem extraläxor och alla ipads fixas iordning .
  Dom pratar om att det kanske är sista veckan o att skolorna stänger på måndag?
  Jag vet inte men vi får se😊

  http://www.tiobarnsmamman.se

 4. Var i vår lokala ICA-butik igårkväll och hyllorna med toapapper och hushållspapper var tomma, hyllorna med flingor var nästintill tomma, hyllorna med mjöl var tomma och det skrämmer mig mer än Coronaviruset.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..