ANNONS

Njutit av våren, våfflor m.m

/

Hur har ni haft det i det härliga vårvädret som har varit? Eller idag blev det inte så mycket mera sol här i alla fall och kallt blev det också men igår (fredag) var det helt underbart ☀️

I hade våffeldagen i veckan och som jag lovat barnen så fick de sina våfflor till middag. Vanliga frasvåfflor och belgiska våfflor i stora lass. Jag stog lääänge och gräddade allt 😅 Grädde, sylt, nutella, jordgubbar, blåbär och banan som tillbehör och ingen gnällde 😁

Hade 2 fulla brickor och hälften av den andra blev kvar.

Jag bara älskar belgiska våfflor och äter alltid en eller två för mycket 🙈😅

Lilja vaknade snorig i fredags och fick så klart stanna hemma igen. Och då fick även David stanna hemma. Senare på dagen tog vi en härlig långpromenad i solen. Går jag själv den rutten så tar det ca.30 min i rask takt, nu var vi ute i närmare två timmar. Barnen stannade till både här och där för att leka och då passade Alice på att fota en massa 😀

En massa blåsippor som kommit fram 😍

Och vackra fjärilar flög runt överallt 😍

David älskar att få pumpa fram vatten

Och efter lite kämpande lyckas han och blir så glad 😃

Lite trötta i benen

Avslutade med lek i lekparken

Någon var väldigt trött sedan på kvällen ❤️

Idag ( lördag ) hade vi planerat att åka till Hammarskog och grilla korv. Det finns ett par grillplatser där och de används flitigt framförallt på helgerna. När vi åkte till affären för att handla såg vi att det var proppfullt med bilar där och tänkte att då går vi och grillar sent på eftermiddagen. Men ju längre dagen gick desto kallare det blev ute med iskalla vindar. Till slut var vi eniga om att premiärgrilla hemma på altanen istället.

Det funkade det med 👍

Efter maten kom Davids höjdpunkt. Som han hade väntat på att få grilla marshmallows. Det roliga är att han gillar inte när de blir lagomgrillade utan de ska knappt hinna få färg alls när David tycker att de är klara för att ätas 😂

👌👌

Det ska visst bli några kallare dagar nu men solen och värmen kommer tillbaka snart igen 🙏

Kram ❤️

1
159

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00