ANNONS

Biokväll hemma med barnen 😀

/

I annonssamarbete med SFStudios

Vi njuter av påsklovet nu när alla är lediga och det finns inga stora måsten att göra. Dagarna bara rullar på och vi njuter av det fina vädret på dagarna och kvällarna avslutas med filmmys 🙂 Igår kväll gosade jag med mina 4 minsta barn i Linneas säng och såg på den nya Pelle Svanslös-filmen som nu går att hyra direkt hos SFanytime.com .

Lite om filmen:
Kattungen Pelle Svanslös lever ett underbart liv på landet tillsammans med Birgitta, flickan som älskar honom mer än någonting annat. Vid ett ruskigt oväder ramlar Pelle ned i en å som för honom ensam hela vägen till den främmande stora staden Uppsala. Där träffar Pelle många nya vänner, men i staden finns också en hel del mindre trevliga typer. Hur ska Pelle fortsätta våga tro på att man ska vara snäll mot alla? Räcker hans mod till för att bli en hjälte? Och kommer han någonsin att komma hem till Birgitta igen?

Vi gillade filmen jättemycket 🙂 Så pass att barnen ville se den igen idag efter frukosten. Toppenbetyg m a o!

Biomys med de yngsta i Linneas rum medans de större har vardagsrummet – Ett vinnande koncept för vår del 😀
Påsken ser ju lite annorlunda ut för de flesta i år och då är det perfekt att ta vara på tiden med varandra. Duka upp lite gott och se en bra film är riktigt härligt, det är enkelt att hyra filmer som vi gjort med Pelle Svanslös.

Trailer:

Sugna på att se nya Pelle Svanslös med barnen – klicka HÄR för att komma direkt till filmen för att hyra den 😉

1
116

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00