ANNONS

Vad göra med sin månadspeng?

/

Är man en ung tonåring på 13 år så kanske man lägger sin månadspeng på kläder, godis eller annat skojsigt. Jag vet vad jag gjorde med mina pengar i den åldern och det var snäppet värre saker än att köpa godis. En del pengar gick på en och en annan Long drink och ciggpaket som man betalade en alkis att handla åt en 😬🙈 Jag var mao inget mönsterbarn på glada 80-talet 😇 Jag brukar också säga att så länge mina barn inte blir som mig i tonåren är jag väldigt nöjd.

Men hur som, även jag växte till mig och det blev en vettig vuxen av mig.

Tillbaka till saken. Igår fick Alice sin månadspeng och en större del av pengen gick direkt åt att handla….. 👇

Sa jag att mina barn inte är som mig i tonåren 😁 Ganska långtifrån.

Eftersom jag har tyvärr inga som helst gröna fingrar så behöver jag lite tips av er som kan mera. Vad ska hon odla? Hon har redan sockerärtor, basilika, gräslök, avocado och solros på gång. Vad mera kan hon satsa på?

Nu känner jag mig lite manad till att ta göra plats åt Alices olika projekt ute på tomten. Måste rensa en del så kanske vi får en del skörd längre fram 😃

35
226

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00