ANNONS

Alice tackar 🙏

/

Alltså wow, ni är helt fantastiska på att ge bra tips ❤️ Alice har nu blivit ännu mera peppad och börjat rensa ute i rabatterna för att så småningom kunna börja plantera där. Nu ska det testas odla gurka, squash, tomat, chilli m.m 😃 Det här ska faktiskt bli riktigt spännande tycker jag. Tack 🙏

Men vilket väder vi har haft de senaste dagarna ! Helt underbart och väldigt behövligt för själen. Vi har njutit ute med picknickar m.m

Igår grillade vi efter skolan när alla hade kommit hem. Grusvägen till grillplatsen där vi brukar hålla till är ca 1,5 km från parkeringen i Hammarskog. Saimon har alltid fullt upp med att lukta runt och skvätta var och varannan meter vid vägkanten. Han går framåt mestadels med nosen i gräset. Plötsligt tvärstannade han och backade snabbt och bestämt in mot grusvägen. Det var tydligt att han hade fått nys på någonting i gräset som han inte gillade. Jag misstänkte direkt att det kanske var en orm och gick fram för att se i gräset.

Och där låg en huggorm och höll ögonen på oss.

Tur att Saimon reagerade som han gjorde. Nu har jag också fått barnen att förstå att de ska hålla sig på vägen för säkerhets skull.

Vi grillade och hade de bara skönt där i solen som värmde på så härligt ☀️

Lagom till helgen ska det visst bli molnigt och lite kallare igen vilket är väl typiskt 🙄

Jag har plockat de första fästingarna på Saimon och måste fixa fästingmedel åt honom. Ni med hundar – vad tycker ni fungerar bra?

Idag lekte Lilja någon prinsessa-lek efter skolan och hon tog på sig sin Elsa-klänning. David ville också leka och hittade en av Älvas klänningar som han drog på sig.

Finaste 😍

❤️

Nu ska jag vara duktig och gå isäng före kl.24 , är så trött idag. Tack och lov för stundande helgen 😅

Kram ❤️

26
176

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00