ANNONS

Slitit hela helgen

/

Tack återigen för hjälpen 🙏 Jag har nu fixat Bravecto till Saimon. Tänkte ta halsband först men det känns så mycket enklare med en tablett.

Denna helg har vi varit effektiva. Började med tacos som vanligt till middag i fredags. De stora tjejerna är alltid extra lyckliga för just fredagarna bara för att det är tacos då 😂 Galet tycker jag men alla barnen är glada och jag är superglad över att kunna fixa annat gott bara för mig själv 😇

Som tex en räkmacka 😁 Och bara på en fredag får jag njuta av den ifred utan att någon ska smaka. Win win helt klart så ja, jag älskar tacos-fredagarna 😇

I helgen har Alice varit ”arbetsledare”. När hon får någonting i hjärnan så engagerar hon sig i det 200% och i hennes drömvärld gör andra i familjen också det. Nu är dock inte alla lika exhalterade i att rensa en vildvuxen tomt på massa ogräs och skit men några av oss jobbade på riktigt hårt 😀 Vi har tre olika områden att fixa iordning för att Alice ska kunna odla och plantera. I helgen gjorde vi klart grovjobbet på område nr. 1. Inte så stort men mycket slit blev det ändå. Det ligger en markduk där som sticker upp på sina ställen och ogräset tar sig upp ändå. Det är även massa grus där. Skulle egentligen behöva slita upp all duk och börja på 0 men sånt slit pallar jag inte och har nog inte råd med det heller 😅 Nu ska det dock stå några pallkragar där så vi har snyggat till så bra det vara gick och slitit som djur för att ta bort ogräs. I lördags hjälpte Linnéa oss trots att hon var rädd för varenda liten insett som kom fram. I söndags hade vi mera tid på oss och då kom Jennifer till vår hjälp. Nu är grunden klar och kragarna redo att fyllas 👍 Träningsvärk i hela kroppen fick man också. De mindre barnen har roat sig ute när vi var ute så det har verkligen blivit en massa extra frisk luft denna helg 😀 ”Bara” 2 områden kvar men de är inte riktigt lika jobbiga…:

Våra rabarber har vuxit upp jättefort och igår kunde jag inte längre låta bli att baka årets första rabarberpaj 😃

Så himmelskt gott 🙏

I fredags på kvällen lekte Älva och Lilja frisör och jag var kunden. Jag var trött och ingenting är så skönt och avslappnande som när någon håller på med ens hår så jag var mer än nöjd där i frisörstolen 😄

😂😂

I helgen såg några av oss den nya filmen med Chris Hemsworth ( han spelar bla Thor ). Filmen kunde varit bra men näh….. jag gillar action men filmen behöver vara mera än 99% skjutning och det räckte tyvärr inte riktigt med att Chris är hetare än en nykokt potatis. Sorry men sant 🤷‍♀️

Sen som om det inte riktigt räckte med allt slit utomhus och alla vanliga bestyr så har jag haft deklarationen hängandes över mig. Som jag hatar att göra det! Men man kan inte komma ifrån det och tillslut var jag tvungen att börja med alla kvitton, papper , moms mm. Varje år bannar jag dessutom mig själv för att inte jag kan vara så där duktig och ha allt i pärmar mm med ordning och reda. Jag delar upp arbetet i 3 tillfällen. Först sorterar jag allt. Det tar absolut längst tid 😅 Denna gång tog det 2 tillfällen. Idag har jag sedan suttit i timmar och gått igenom allting. Och hann dessutom bli klar! Hallelujah 🙌 Just nu svämmar min hjärna över av alla siffror men nu kan jag slappna av.

Nu vecka och snart går vi in i maj redan. Barnen är lediga torsdag och fredag så en kort vecka vilket är nice. Hoppas att vädret blir i alla fall lite bra så vi kan fortsätta ute.

Hur har ni haft det ❤️

7
183

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00