ANNONS

1:a maj

/

Valborg passerade utan några konstigheter. Vi firar inte Valborg på något speciellt vis i vanliga fall så för oss var allt som vanligt. Men det märktes i stan där det var rätt tomt på folk igår på dagen i alla fall. Så brukar det inte vara.

I tisdags firade vi Nellie som fyllde 10 år 🎈

Tårtorna skapades av Nellie och Thor, jag börjar bli rätt överflödig i tårtskapandet 😅

Det fikades efter middagen och hon blev nöjd över presenterna – en Spirit häst, hästbok och slime.

Vädret har varit si och så med och röjandet på tomten likaså. Några möten på bup m.m har tagit anspråk på tiden också. Just nu känner jag att tiden räcker inte alls till allt jag vill göra.

Men i onsdags hann jag klämma in en lunchdate med Carola 🙏 Det var verkligen på tiden.

Åt sushi som vi alltid gör och en kaffe annanstans på det. Vi hade mycket att prata om och tiden gick alldeles för fort. Som alltid 😀 Jag åkte hem med energibanken fylld till toppen.

Idag ska de minsta till pappa över helgen och tanken är väl att jag och Alice ska kämpa vidare med tomten. Det lovas sämre väder med regn men jag hoppas att vi får nåt gjort i alla fall.

Mitt ena öga krånglar igen. Hade detta besvär för typ 3 år sedan och fick efter några besök hos ögonläkaren droppar som hjälpte. Just nu känns det som början till samma sak men än så länge hoppas jag på att det går över av sig själv. Det är som en suddig hinna med svarta streck som flyter runt i ögat. Mest irriterande och man vill försöka gnugga bort det men det går inte. Ja ja…får se hur det är efter helgen, har ingen större lust med läkarbesök osv 🙄

Hoppas att ni får en fin helg ❤️

23
184

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00