ANNONS

Helg med lugn

/

I helgen har de 4 minsta haft pappahelg och vi har inte gjort så många knop här hemma. Sovit länge, bara liksom varit förutom lite städning och sånt som hör dagarna till. I lördags vaknade jag strax före kl.10 av att Alice ringde mig och sa att frukosten var klar 😁 Alltså är det nåt jag uppskattar så är det just sådana saker.

Annars är det ju alltid jag som fixar helgfrukosten. Och till och med äggsmör hade de gjort 😍

Vi har kört filmmaraton och sett på Twilight-filmerna vilket var länge sedan sist 😅 Ikväll kom vi till film nr 4 dvs näst sista filmen och halvvägs på den men sen var det dags för mig att natta några barn som inte var så sugna på att sova trots att klockan var mycket.

När de väl hade slocknat tänkte jag se klart på filmen men Netflix strular så jag gav upp tillslut.

David hade svårt att sova för han hade ont när han kom åt sitt öra. Han hade tydligen enligt sina syskon blivit biten av en hund som han hade busat med… ( inte hemma hos mig )

Aj aj. Gjorde ordentligt rent såret och tejpade med steristrip. Tur att det var ”bara” örat känner jag och hoppas att det inte händer igen.

Idag har det åskat lite, långt från oss men jag lyckades se 3 blixtar och höra svagt muller. Linnéa försökte fånga nåt på film men lyckades inte denna gång så vi hoppas på att nästa åskväder kommer närmare oss 😃

Men vi fick små snuttar av två st regnbågen 😉

Jag tror att ni har rätt ang mitt öga för beskrivningen stämmer in väldigt bra. Läste också att det är vanligt när man blir äldre 😅 Jag avvaktar så länge jag inte får värre symtom men ska vara uppmärksam.

Nu ska jag nog sova…nackdelen med sovmorgon är att man är inte lika trött sen när man borde sova 😅

Kram ❤️

16
145

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00