ANNONS

Glömde hunden 🙈

/

Innehåller reklamlänkar för Cubus.com

Tjo hej i stugorna 👋 Jag tänkte göra tidig kväll men tröttheten finns inte där riktigt ännu. Igår blev det sent då jag envisades med att titta på sista Twilight-filmen. Idag stod det i tidningarna att en ny Twilight-bok ska släppas ut vilket flera av oss nu ser framemot 😀

Jag började dagen med en skön långpromenad med Saimon efter att ha lämnat av David. Älskar att starta dagen med en hundpromenad. Jag försöker lite smått att lära Saimon att vara med på en joggingtur men det går inte så smidigt som jag önskar ännu 😅 Antingen vill han stanna och nosa här och där, även om det går bättre nu än i början, eller så börjar han busa dvs bita i kopplet, skutta runt som en kanin osv. Som sagt, det går lite bättre för varje gång men vi har en bit kvar.

Idag hade jag videosamtal med ett av barnens läkare på bup. Första gången med videosamtal och det gick jättebra även fast ljudet var lite dåligt. Skönt tycker jag att ha möjligheten till att ha dessa möten som flyter på trots situationen som råder.

Det blev hektiskt när kidsen kom hem och småtjafs ( Tisdagar är verkligen alltid mest tjafs mellan de yngre barnen ) till och från resten av dagen. Barnen hade önskat sig köttbullar och jag var nöjd med det

Enkla middagar på tisdagar underlättar enormt! Nej, jag har inte gjort egna för ungarna vill ha köpta 🤷‍♀️ Vilket passar mig perfekt för att rulla egna köttbullar till ett helt kompani hade jag ingen lust med för fem öre 😅 Jag och Jennifer äter dock inte köpta köttbullar så det blev kyckling med ris och currysås för oss och Benny och Selina som hellre åt det sistnämnda.

Efter maten var det läxläsning drygt en timme framåt. Sen tog jag med mig Saimon och åkte till Hammarskog för en promenad och hjärnrensning. Därifrån åkte vi och hämtade Thor och sen hem. Jag pratade i telefon med min syrra nästan hela vägen och vi avslutade samtalet när jag var hemma igen. Kom in till köket och frågade Oliver som satt där var Saimon var?? Han kommer alltid fram superglad när jag kommer hem 🤔 Jag undrade om Saimon var ute vid studsmattorna med Nellie men Oliver visste inte. Då började lampan i hjärnan lysa och jag kom på att Saimon är ju kvar i bilen 😂 Nu hade det gått max 2 minuter men ändå, vilken virrpanna jag är.

Älva hade somnat i soffan så det var bara 3 ungar att tjata på så att de kom isäng. De var trötta och kämpade emot men när de väl låg ner så somnade alla på en minut 🙏

Jag har kikat runt lite efter kläder till sommarvärmen och såg att Cubus har lite rea nu 😃

Jag har sedan tidigare somrar några riktigt sköna kjolar därifrån och vill ha flera till sommaren.

Jag har mera korta kjolar och den långa kjolen nr. 1 faller mig i smaken 😀

Nr. 2 är en modell jag redan har i annat mönster. Den kjolen bodde jag i förra sommaren och vill ha flera i olika varianter.

Jag är riktigt sugen på jeansklänningen nr. 3 , hur fin är den inte liksom 😍

Skjortan fastnade jag direkt för 😍 Så snygg till jeansen! Kan inte bara bestämma om jag ska ta mönstrat eller svart 🤔

Hittade även klänningar till Nellie och Älva 😀

Nr. 1 – här , Nr. 2 – här

Ooh, vad jag längtar efter sommaren nu …

nu, sova …

Kram ❤️

8
154

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00