ANNONS

Det får inte ske…

/

Vi har haft en härlig dag som bjöd på en hel del sol och då passade jag och Alice på att fortsätta i trädgården ☀️ Vågar man börja så och plantera ute ännu? Pallkragen står redo för det nu och det kliar i Alices fingrar 😀

Idag blev det grillad korv vilket alla barnen uppskattar.

Är jag ensam om att tycka att det är bara såå tråkigt att stå och grilla? Även när det är något så snabbt och enkelt som korv 😅 Jag är helt enkelt ingen grillmästare men lägger gärna det som en punkt i min lista – en ev ny partner får gärna gilla att grilla 😁 Och rensa avlopp! Det roade jag mig med ikväll. Inte så att jag inte klarar av det för det gör jag utan problem men det är inte kul någonstans.

Igår åt vi spenatsoppa vilket var alldeles för länge sedan sist. Jag älskar verkligen spenatsoppa!

Jag är nog en sopp-människa. Har nog aldrig ätit någon soppa som jag inte tyckt om 🤔 Eller jo….i skolan i Finland fick vi ibland nån äcklig ostsoppa. Den var så vidrig att det var alltid någon som spydde. För där fick vi inte lämna mat 😳 Mattanten portionerade ut maten och sen fick man snällt käka upp det man hade på tallriken. Det var verkligen stenhårt. Att börja i 7:an var någonting alla längtade till för då fick man ta mat själv och även lämna mat 😁 Den befrielsen!

Både igår och idag lyckades David somna när jag lagade mat.

Igår på köksgolvet där han låg tills jag trodde att jag lyckats väcka honom. Dessvärre så bytte han bara plats till soffan där han sov vidare. Det är inte önskvärt alls och resulterade i att han somnade inte först strax efter klockan 23 🙈 Idag somnade han i soffan men vi lyckades väcka honom snabbt och kvällen var räddad 😅

Fredag imorgon och ett möte med ett barn. Det är klockan 12.15 och jag har lite planer på att börja packa undan vinterplaggen. Just nu känns det som ett stort kaos i hallen med alla skor och jackor 😅 Har ni tagit undan vinterkläderna ännu? Jag är kanske sist av alla.

Kram ❤️

17
177

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00