ANNONS

En down-period

/

Dagarna har verkligen flugit iväg och jag försöker hänga med. Ibland är det lite jobbigare med det. Jag har insett att jag har väldigt mycket att göra ute på tomten om vi ska förverkliga Alices projekt och det vill jag kunna göra. Mest handlar det om att jag inte tagit hand om tomten tillräckligt bra hittills 🙈 Så gör om och gör rätt är vad som maler runt i huvudet på mig. Och som jag och framförallt Alice har slitit de senaste dagarna så fort vädret har tillåtit det hela. Jag har grävt och grävt. Försökt klippa gräsmattan med en jäkla handjagare då min vanliga gräsklippare har batteriproblem. Ett nytt batteri till den kostar ca.1800kr och det har jag helt enkelt inte riktigt råd med 🤷‍♀️ Men hej….jag behöver definitivt inte besöka gym för tillfället 😅

Mitt sätt att varva ner har varit mina promenader med Saimon. Både i sol och regn har vi traskat vår långa runda.

Jag tycker att det är riktigt skönt att gå i regnet så länge det inte spöregnar. Och speciellt när jag är lite låg, då är det extraskönt 🙏

Baksidan av huset är en stor del av tomten inhägnad och större delen av utan används inte av någon annan än Saimon. Bakom inhägnaden kommer skogen och det har börjat växa upp en massa träd inne på inhägnaden. Idag har jag med lite hjälp av Alice och Benny kämpat i timmar och kapat bort allt. Och nu pratar jag om minst hundra små träd 😅 Jag var helt slut efteråt men blev klar enbart med envishet och ren viljestyrka 😅 Nu känner jag att jag kan börja andas ut för de tyngsta bitarna är nu gjorda….tror jag 🙄

Jag har hittat hur mycket mask som helst de senaste dagarna och då kom suget att fiska. Jag älskar att fiska men har inte gjort det på flera år. Mina fiskespön lämnade jag bakom mig vid separationen så jag funderar på om man skulle investera in en i framtiden.

Vi har hunnit grilla några gånger, dock hemma på vår grill

Väldigt gott och en dag gjorde vi även årets första potatissallad 😃 Alla blir glada när jag går med på att grilla, vilket jag oftast också gör men det är inte den roligaste sysslan om du frågar mig.

Vädret har verkligen varit klurigt de senaste dagarna och igår hade vi några rejäla snöskurar. Imorgon lovas det snö igen men jag hoppas in i det sista på att det inte blir så. Det får liksom räcka nu, nu vill vi ha värme ☀️

Vi har varit och kikat på grannes ankbebisar som fick komma ut en första gång . De var så otroligt söta där de följde sin mamma hack i hälen 😍 Fick även kika på kalvarna 😀

Nu ska jag ta min onda kropp och njuta av ett varmt bad 🙏

Kram ❤️

7
214

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00