ANNONS

Magsjuka

/

Som ni ser så har bloggen fått en ny design. Jag visste att det var på gång men inte exakt när och plötsligt var det bara där 😏 Mitt problem blev då att jag hade svårt att logga in. Min dator har nåt fel sen en tid tillbaka och jag använder den inte mycket då jag blir så sur när den bråkar med mig. Jag har också därav bloggat med mobilen vilket har gått riktigt bra tills jag nu blev tvungen att starta om appen. Det har alltid varit knepigt att logga in via appen och jag har gjort det så sällan att jag hinner glömma bort hur man gör när det ska loggas in igen. Jag fattar inte heller varför det ska vara så svårt, man ska bara skriva in e-Mail el webbadressen och lösen men jag får bara felnotis hur jag än gör 😅 Till slut efter att ha testat allt hundrasjuttiogånger så gör jag någonting som tydligen funkar och så är jag plötsligt inloggad 🤷‍♀️ Jag fattar verkligen ingenting men skitsamma för nu äntligen kan jag skriva igen 😅

I helgen har de minsta barnen varit hos stödfamiljerna och Victor och Thor har haft pappahelg. Lugna gatan hemma och då har jag tagit vara på de regnfria stunderna med att klippa ännu mera gräs. Problemet är att de ytorna som ska klippas är svåra då det är mycket mossa och en vassa megastora grästussar och andra ojämnheter. Så man får klippa i omgångar och varva med trimmern på de värsta ställena. Sedan utökades klippningsområdet till det dubbla med ytor som jag inte hade fattat skulle behövas klippas. My bad och då får man slita lite extra 🙄 Men det blir lättare när första grovjobbet är fixat.

I lördags vaknade jag tidigt trots alla chanser till en skön sovmorgon.

Dukade fram frukost och fick upp nästan alla hemmavarande tonåring 😁

Senare ville tjejerna åka till en secondhand-butik i Uppsala och jag gick med på det med nöd och näppe. Jag vet hur det brukar sluta dvs att jag ska handla både det ena och det andra så jag gjorde klart för de att min plånbok var stängd! Vår utflykt till en butik slutade med besök i 6 olika affärer 😅

Jag öppnade dessutom på pengarpungen och köpte ett gammalt spel som vi spelade sedan på kvällen

Många frågor var ju för gamla för tonåringarna men roligt hade vi ändå 😄 Och jag vann….

Vi spelade även ett annat frågespel som jag aldrig spelat och den var lite mera aktuell för kidsen. Kvällen igår avslutades med …

Igår förmiddag fick jag sms om att David hade kräkts flera gånger på morgonen 😱 De kom därav också hem tidigt och David har varit ynklig resten av dagen stackaren. Ville inte äta nåt och vilade/sov mest hela tiden. Alla andra barn tog direkt avstånd som om han var pestsmittad, alla är livrädda för att bli smittade 😅 Idag vaknade David mycket piggare och åt även lite frukost så nu håller jag tummarna att alla andra klarar sig från eländet.

Självklart så är David hemma idag och får vara hemma hela veckan då det är ledigt tors-fre.

Långpromenad en morgon förra veckan

Älskar att vara nära vatten, det är så otroligt rogivande 🙏 Jag satt en bra stund på bryggan med Saimon och bara funderade på livets berg och dalbanor, njöt av skvalpandet av vattnet och försökte få lite balans i själen.

Hoppas att ni har haft en skön helg 🙏

Kram ❤️

6
137

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00