ANNONS

Berg och dalbana

/

Jag har parkerat baken i fåtöljen för en kopp kaffe och att samla ny energi inför middagslagning. I köket sitter David med Älva och exakt nu sjunger han för fulla muggar 😂 lite rassel och pling….. Kan säga att David sjunger inte ofta så man blir rätt förvånad när han sätter igång 😂 David mår jättebra och har det nog ganska tråkigt hemma med morsan på dagarna. Han börjar tjata redan kl.10 om när Nellie, Älva och Lilja ska komma hem. Och när de tillslut äntligen kommer hem så blir han såå glad och är som en svans efter nån av de. Älva blev det idag 😁

Han hängde med mig ut på dagen när jag skulle klippa gräsmattan. Fy fan vad fort ogräset växer. Jag jobbade och David försökte få Linnéa att spela fotboll.

Det ville dock inte hon så David fick roa sig själv med bollen.

Sedan åkte vi och kastade massa sopor. Inte det roligaste göromålet men David var nöjd med en biltur.

Jag är inte riktigt närvarande i huvudet för tillfället. Livet går upp och ner och ibland flyter allting bara på och ibland blir allting riktigt segdraget. Är det inte det ena så är det det andra och framförallt med tonåringar. När det börjar gå framåt med en unge så blir det något med en annan. Det är inte alltid lätt med livet för de snart unga vuxna och just nu är det dagliga kamper i skolan med ett barn. Vi kämpar på både skolan och jag men det har varit tufft. Det är tufft. Det blir bättre och i sinom tid är den här tiden förbi men just nu ska man orka en dag i taget. Det blir bra 🙏

Den kampen som var med Linnéa under några år var det tuffaste jag gått igenom och helt ärligt så trodde jag aldrig att jag skulle kunna andas ut ordentligt igen. Idag är Linnéa 20år och hennes liv är stabilt och bra ❤️ Klart att det finns sämre dagar även nu men långt långt ifrån hur det var för ett par år sedan. Hon har lärt sig att hantera sina diagnoser och har bra stöd runt sig. Hon har även fått en ny diagnos efter en utredning nu under våren och den kom inte som en överraskning. Hon är bipolär och har autism. Idag har Linnéa haft videointervju med en folkhögskola och jag håller tummarna att hon kommer in där 🙏

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Min vackra, speciella, kloka äldsta dotter ❤️

Nu ska jag roa mig med att få ihop ett gäng pannkakor

Kram ❤️

31
222

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00