ANNONS

15 år, picknick och morsdag

/

Igår var det Victors tur att fylla år 😃

En till som sakta men säkert närmar sig vuxenåldern.

Grattis älskade Victor på 15 årsdagen igår ❤️💐

Det blev dock inget firande hemma för honom igår, det tar vi senare idag istället. De fyra minsta barnen har pappahelg och vill gärna vara med och fira så vi väntar in de. Sedan var Victor med sin flickvän igår så alla nöjda och glada 😀

Man skulle kunna tro att helgerna när småbarnen är hemifrån innebär lugn och ro för mig men så är det absolut inte. De större kidsen gör upp planer och tiden används väl vilket är precis som det ska vara. Jag älskar att umgås med mina större barn ( de små så klart också ) och vi har alltid så sjukt roligt.

Igår hade ungarna bestämt sig för picknick ute i Hammarskog. Riktigt mysigt med fruktsallad, melon, kladdkaka, bullar och kakor. Och spel fick de med sig också 😂

Saimon älskar att ligga i solen och bara njuter av våra utflykter.

Ett par timmar gick fort men tillslut var det dags att åka hem och förbereda middagen. Vi gjorde egna pizzor och denna gång även egen pizzadeg vilket jag brukar vara för lat för 😅

Sedan tittade ungarna på Frost 2 medans jag hämtade Selina och tog hand om tvätt och sånt.

Idag firar vi alla fantastiska mammor 💐

Hoppas att ni får en underbar dag ❤️

Alice hade klivit upp tidigt för att hinna gå ut och hämta syrener åt mig 🥰

Jag älskar syrener och de har precis i lagom tid slagit ut hos oss 😀 Det blir firande med fika mm senare efter middagen när alla är hemma. Jag har blivit strängt förbjuden till att diska, dammsuga, klippa gräset osv idag! Det ska Benny och Jennifer ta hand om idag 😉

I fredags hade jag 2 möten på raken. Kl. 10 på bup och sedan ett där vi sågs på Fullerö handel. Det säljs så mycket fint där bla inredning och blommor och är en fröjd att bara gå runt och titta på allt fint. Jag älskar att fika där och speciellt när man kan sitta utomhus.

Sån här vill jag ha hemma att gunga i.

( det var inget nöjesmöte utan ett möte med ett av barnen och det hjälp hen får )

Nu ska jag och Alice ut i solen och plantera mm ☀️

Kram ❤️

2
138

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00