ANNONS

Morsdag, bad m.m

/

Godmorgon på er ☀️

Ännu en dag som börjar med en klarblå himmel och sol, hur underbart är inte det 🙏

Jag sitter just nu i väntrummet på Akademiska sjukhuset och väntar på Selina som gör magnetröntgen. Det är en vanlig kontroll för att se om hennes tumör (godartad) i hjärnan har vuxit sen sist.

David fick stanna hemma med Linnéa och Jennifer då jag hann inte lämna honom till förskolan och ville heller inte ta med honom till sjukhuset.

Vi hade morsdagsfika i söndags när de små barnen var hemma igen. Linnéa hade bakat vegansk tårta och sedan hade vi kladdkaka med glass och lite kakor.

Jag fick favoritgodis av Linnéa 😍

Selina gav mig sån här aromagrej som jag inte riktigt vet vad de kallas för men luktar gott gör de 😀

Jennifer gav mig present från UNICEF , ett hygienpaket som skickas till barn som behöver det 🙏

Jag fick inte göra några som helst hushållssysslor vilket var skönt men det var svårt att hålla sig ifrån disktrasan 😅

Tack mina fina barn för att jag får vara er mamma ❤️

I måndags kom den efterlängtade värmen med full styrka ☀️ Så underbart. Efter middagen ville Nellie, Älva, Lilja och David åka till stranden så det blev en snabbtur dit. Vattnet var svinigt kallt men det hindrade inte tjejerna att hoppa i 🥶 Tog dock en stund innan de vågade doppa sig helt. David är inte lika modig, han har alltid varit harig vid vattnet och nöjde sig med att doppa fötterna. Jag är ju som bekant en badkruka så inget bad för min del 😏

Linnéa har städat i sina garderober och hittade lite saker som jag har glömt bort. När Toys r us konkade så handlade jag en del därifrån till 70%. Vissa saker gömde jag då inne hos Linnéa för senare behov och där hade jag visst lite kvar 😂

Kidsen blev ju glada i alla fall 😁

Bilen blev besiktad i måndags med 3 tvåor 🙄 Jag visste om de felen och är glad att inga andra fel dök upp. Nu ska den till verkstad och fixas.

Igår morse tog jag en lång morgontur innan det hann bli för varmt ute.

Det här är verkligen min terapi och ett sätt att samla ihop tankarna 🙏 Lite mera behövligt just för tillfället…

Ha en fin dag ❤️

10
146

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00