ANNONS

Sommarlov ☀️

/

Första dagen på sommarlovet och det här lovet kom väldigt behövligt 🙏

Vädret har varit riktigt skönt och får gärna fortsätta så. Jag har äntligen hittat lite krafter till att röja ordning i hallen och nu är alla vinterplagg undanplockade 😅

För tillfället så känner jag mig verkligen urlakad i kropp och själ. Jag har tex tittat på hallens totala kaos i flera veckor men har verkligen inte funnit ork till att ta tag i skiten. Lättare att blunda för skiten. Medans ångesten över att inte ta tag i kaoset växte. Det har varit så mycket måsten, det mesta viktiga måsten som inte går att blunda för, så mycket tjat, så mycket av liksom allting sista tiden att jag har nästan drunknat i huvudet till slut. Jag brukar komma ur de här känslolägen rätt fort men denna gång har det verkligen varit tufft. Jag kämpar på, jag håller det jobbigaste inom mig, jag vill inte besvära andra med mina ”fjuttiga problem” när det finns de som har det mycket tuffare osv. Jag vet att jag borde inte tänka så men det är svårt för mig att göra mig sårbar inför någon annan.

Jag kämpar mig ur på mitt lilla vis och där kommer mina promenader in. Det har blivit väldigt långa såna de senaste veckorna. Men det gör sakta men säkert gott för min själ. I början, de första milen analyserar jag igenom allt i mitt huvud. När jag efter några promenader och ett antal mil känner mig klar med den biten så börjar jag tänka igenom lösningar – vad kan jag ändra på? Vad påverkar mig negativt/positivt? Nu är jag i fasen där jag känner mig rätt nöjd 🙏 Jag vet vad jag behöver ändra på, sådant som har påverkat mig negativt och som jag inte har plats med i mitt liv om jag ska må bättre. Nu går jag mina promenader utan att tänka alls. Jag känner mig fri från allt grubbleri och lättare på många vis.

Och jag har så jäkla ont i några envisa blåsor under några tår 😅

Nu ska jag ta en dag i taget, släppa på de krav som går att släppa på och bara försöka njuta av barnen och lovet 🙏

Förlåt, jag hade inte tänkt gå så mycket in på detta men nu blev det så vilket faktiskt känns bra att ha fått ur mig. Livet är fasiken ibland som en knock out och ibland kommer man ur det fort medans andra gånger ligger man kvar ett tag där på golvet. Och det är ok. Det är så man blir bit för bit starkare i sig själv.

Igår firade vi avslutningen. Vi har alltid ätit jordgubbstårta på avslutningen men i år blev det faktiskt annat 😃

Tack och lov ingen som klagade 😂

Vi kommer att köra dag för dag denna sommar tror jag. Det är svårt att planera än när inget är spikat med pappa-vecka ännu osv. Men det ska nog bli bra oavsett 😀

Selina och Benny ska sommarjobba i olika perioder också så man får anpassa sig lite för det.

Ge oss sol och värme så är allt liksom klart för massa strandhäng 👌

Hoppas att ni alla har det bra och skolavslutningar, studentfiranden osv har gått bra 😀

Kram ❤️

5
250

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00