ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Wortie

Wortie mot vårtor

/

I annonssamarbete med Wortie

Vem som helst kan någon gång i livet få vårtor på händer och fötter men vanligast är att skolbarn får det. Den kan smitta via hudkontakt men även via våta golv i tex omklädningsrum och duschar. Jag har själv flera barn som någon gång haft det och jag är så glad att det idag finns bra vårtmedel som hjälper att ta bort vårtorna 😀

Jag har genom åren testat de flesta medel som funnits till jag upptäckte Wortie. Helt överlägsen! Den fryser effektivt bort vårtan med få enkla steg och precisionen med Wortie gör att friska huden runtom inte skadas 👍 Det absolut bästa för mig är att barnen är bekväma med behandlingen med Wortie. Det blir lite kallt men gör inte ont 😀

Det känns inte längre så jobbigt när barnen får en vårta för nu har jag alltid Wortie hemma och problemet tas direkt hand om 👌

0
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00