ANNONS

Efter regnet

/

Jag har överlevt 2 dagars regn/dåligt väder….men det var knappt 😏 De mindre ungarna har nästan klättrat på väggarna av rastlöshet trots mutförsöken 😅 Igår regnade det rejält när det väl kom igång och Linnéa hade läst att det skulle bli massa åska också. Vilket skulle ha behövts. Vi hörde ett knall. Ett enda! Vilken besvikelse för flera av oss.

Vi tog oss en utflykt till Elgiganten för att köpa en router. Äntligen ska vår fiber vara igång 👍 Det blev en dyr en, har en känsla av att jag skulle nog klarat mig med en billigare men nu hoppas jag att det uppfyller kraven då vi har ett antal apparater som den ska räcka till 😅

Det var svårt att somna när luften stod helt still. Jag vände och vred på mig, messade ett tag med Carola och lyckades tillslut somna sent in på natten.

Men utsikten var helt magiskt – ännu finare irl 😍

Idag har vädret varit lite bättre. Småregnat då och då men inget megaösregn som igår. Dagen har varit lång och jag har längtat efter en lång powerwalk. Efter middagen började Linnéa baka nån vegansk bulle efter recept hon hittat på en amerikansk sida och då passade jag på att smita iväg med Saimon.

Himlen har klarnat upp och det var otroligt skönt att gå till massa fågelkvitter.

Linnéas goda bulle/bullar

Vi närmar oss midsommar och imorgon åker Alice och Oliver till våra gamla grannar i Torstuna där de brukar vara över midsommar. Det har blivit en tradition framförallt för Alice 😀 Victor ska iväg med sin tjejs familj och resten är hemma. Vi har inga storslagna planer men det blir massa god mat i alla fall.

Jag höll dock på att svimma när jag idag såg priset på jordgubbarna! Dra mig baklänges vad priset gick upp på några dagar 😳 Även andra varor har höjts en hel del vilket jag tycker är fan så fel. Jag fattar att affärerna drar nytta av de här speciella dagarna då folk handlat ju oavsett priset men det är inte rätt att få göra så. Jag funderar på att skjuta på midsommarn till måndag och spara mig en fin slant på det 🤔

Vad ska ni hitta på till helgen?

Nu ska jag se om jag får fart på routern ( #oteknisksomfan )

Kram ❤️

10
156

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00