ANNONS

Midsommar m.m

/

Ligger i sängen och äntligen efter över en timmes kämpande har David och Lilja slocknat 😅 Det blir sena kvällar nu men idag lite väl sent. Nu ska jag hinna ha lite egentid, få hjärnan rinna av en stund vilket jag behöver innan jag går isäng.

Har ni haft en skön midsommarhelg? Vädret har ju varit helt fantastiskt ☀️

Vi började midsommarafton med att åka och plocka jordgubbar. En utflykt som alla tycker om. Jag gjorde dock en stor tabbe och frågade aldrig vad priset på jordgubbarna låg på så den lilla utflykten blev mycket dyrare än väntat 😳

Plockade 2 lådor med jordgubbar dom vi alltid brukar göra. Denna gång kostade de dock trippelt mot vad jag brukar betala. En läxa jag sent glömmer 😅

Dessutom blev de mosiga otroligt snabbt så jag kokade århundradens dyraste jordgubbskräm på kvällen 😏

Om jag är sur på mig själv 🤔 Japp!

Nu ska jag inte mala mer om det…

Vi åkte hem och Linnéa började med sin goda veganska marängtårta medans jag började förbereda inför grillningen senare. Linnéa plockade blommor så att jag kunde göra en krans åt henne.

Fin även på Saimon 😍

Vi hjälptes alla åt med att få i ordning middagen som bestod av potatissallad, grillad kyckling, korv, majskolvar och champinjoner. Och lite annat smått och gott 😀

Alla fick det de ville ha helt enkelt.

David var jättehungrig tydligen 🤣

Nä, han är ofta seg i starten men kommer väl på efter ett tag att det var gott och tar mera var eftersom 😂

Efter maten blev det en tur till stranden och lite kvällsbad för kidsen.

David är fortfarande en badkruka och doppar bara fötterna medans alla andra var snabbt i vattnet 😀 Bara jag och Linnéa som satt vid strandkanten och ”vaktade våra saker” – en viktig syssla som någon måste göra 😉

Efter badet väntade dagens efterrätt – Linnéas tårta och en vanlig jordgubbstårta

Ett bra avslut på dagen 😃

Jag och Jennifer startade lördagen med en skön och svettig powerwalk. Klockan hade inte hunnit bli så mycket ännu men jösses så varmt det blev snabbt.

Det mesta av resten av helgen har vi slitit med tomten. Jag och Benny har turats om att klippa gräset överallt runt huset. Och gått med grästrimmern där det behövts. I stekande värmen 😅 Vi har haft total sanering på spa-poolen och för att kunna göra det behövdes den först flyttas ner från altanen. Ja jäklar vad vi slet men nu ser den ut som nu och är förhoppningsvis redo imorgon att badas i 😃

Linnéa har gått runt och ansat buskar och träd och nu ser det riktigt bra ut nästan överallt igen. Bara lite rabatter som behöver rensas.

Jag har blivit rejält brun på överkroppen medans benen är fortfarande kritvita som de brukar vara 😂 Jag är ju inte den som ligger och pressar i solen i timmar. Har inte ro i kroppen eller tid för det 🙄 Till helgen har jag dock lovat mina stora barn en dag på stranden och då kommer jag att kunna varva ner eftersom småbarnen inte är hemma. Kanske överraskar jag mig själv med ett dopp då 😉

Dagarna går oväntat snabbt och det tar är en hel del energi att avvärja tjafs och viljornas kamper hela dagarna.

Men som vi njuter av det fina vädret 🙏

Imorgon ska jag lämna in min bil på lagning och hoppas att den blir klar samma dag. Annars blir det lite småjobbigt men men….

Kram på er ❤️

5
172

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00