ANNONS

Paus från värmen

/

Jag satt i förrgår och skrev ett långt inlägg men såg sent igår kväll att den hade försvunnit och aldrig publicerats ”suck” bara rubriken som fanns kvar och inlägget låg i utkast. Fattar ingenting men nåt knas har det blivit. Jag skrev från mobilen och appen jag använder har uppdaterats och ändrats en del så jag får forska lite mera på det nästa gång jag använder appen. Men det är lite surt att se.

Vi har haft några underbara dagar i värmen som var med bad hemma, åkt till stranden, ätit massa glass och vattenmelon m.m ☀️ Riktigt skönt helt enkelt.

Jag är ju den största badkrukan och badar inte ute om inte vattnet är minst 20+ . Det tar tid för mig att komma ner i vattnet dvs jag hoppar aldrig bara rakt i 😅 Därför kände jag nu för att överraska mina barn. Vi åkte till stranden i lördags och kidsen gick direkt ner och badade. Jag gick ner efter en stund och gick raka vägen till bryggan. Utan att stanna gick jag hela vägen längst bort till bryggan och bara hoppade i 😁 De stora barnen som låg där i vattnet tappade sina hakor totalt 😂 Och jag måste erkänna att det var riktigt skönt i vattnet och jag badade flera omgångar. Senare på kvällen åkte vi dit igen och även då hoppade jag bara rakt i även fast det var kallare i luften och i vattnet 😅

Jennifer lagade en jättegod rätt till oss härom dagen – en krämig pasta med räkor och spenat

Det var bland det godaste pastarätten jag ätit 😍

Nu har vädret blivit sämre och en del storstädning står på att göra-listan. Att ha lov och alla hemma gör sitt för hemmet kan jag lova, det stökas ner mera och min tid blir mindre 😏 Jag gör mitt bästa även för att komma ut på mina power walks vilket är viktigt för mig just nu så jag får rensa huvudet och få energi.

Försöker planera lite för veckan när ett antal barn är hos pappan. Bilen ska lagas igen nästa vecka och sen ska den vara helt klar 😅 Jag missade ett fel som fick nedslag och härom veckan när de andra felen lagades så såg verkstaden att bakre stötdämpares bussningar var typ slut. Så de ska bytas på samma gång och då får bilen lov att vara helt klar. Det har kostat sura pengar nu som hade varit roligare att använda under sommaren men men bil måste jag ha så det får bli som det blir 🙄

Igår kväll hade vi denna vackra vy 😍

Lilja har hittat nya kompisar för henne och David som de lekte länge och snällt med

Jag hoppas att ni har det bra och njuter av solen när den visat sig ☀️

Kram ❤️

4

Följ mig på Instagram!

@mirkanorrstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00