ANNONS

Godaste jordgubbskakan, kusiner m.m

/

Jag vaknade idag med huvudvärk som fortfarande sitter envist i. Det lovas åska idag och jag hoppas att vi får det, känner att huvudvärken är pga vädret….eller att jag sovit rätt dåligt de senaste nätterna 😏 Jag känner mig inte utvilad då det är mycket stoj dagarna i ända och kvällarna blir sena. Vädret växlar konstant också.

Jag saknar strandhänget och solens värme. Att gå i shorts och bikini-bh ☀️ Gräset växer fort men varje gång jag tänker gå ut och klippa det så kommer regnet. Vi har haft tur och lyckats pricka in hundpromenaderna när det har varit uppehåll, ibland har det varit på håret dock 😅

Kvällarna har varit bäst för då har det oftast klarnat upp.

Jag saknar mina ensamma långa promenader som inte blir så många för tillfället men jag tar vara på de tillfällen jag får 🙏

Tar alltid då en stund vid vattnet

Bio i Uppsala har öppnat lite smått igen. Med goda restriktioner och de visar ”äldre” filmer till bra priser. Framförallt Linnéa har verkligen saknat sina biobesök och när hon såg att Nordisk film skulle visa Dunkirk igen så ville hon gå på bio. Mest för att Harry Styles är med i den filmen 😁 Hon har inte heller sett Dunkirk tidigare vilket jag, Jennifer och några killar har gjort. Men Linnéa ville inte gå själv så hon bjöd med mig och då valde även Jennifer och Benny hänga med. Mest för att få gå på bio 😂

Vi alla konstaterade att vi hade saknat detta jättemycket 😃

När man bokar biljetter så blir det automatiskt minst 2 stolar mellan varje sällskap. Man kan boka så att max 2 sitter bredvid varandra men är man ett större sällskap så kan man sedan sätta sig bredvid varandra. Vi var fyra och hade alltså platserna nr. 7,8 och 11,12. Plats 9,10 var då inte bokningsbara. Men vi hörde ju ihop och kunde sitta bredvid varandra. De andra max 8 besökare som var på plats satt lite runt om på bra avstånd från andra så det kändes tryggt.

Filmen i sig var precis lika bra som sist jag såg den 👍

Häromdagen råkade jag se en kaka på Instagram som såg jättegod ut, så pass att jag ville testa den på en gång.

En segmjuk jordgubbskaka

Superenkel att göra och magiskt god 😍

Recept till kakan finns här , rekommenderar starkt!

Igår fick jag kliva upp med tuppen, eller rättare sagt i samma tid som Benny som sommarjobbar 😅 Bilen skulle nämligen lämnas in på sista lagningen. Det var inte det lättaste att försöka roa sig under tiden bilen var på verkstaden för alla roligare affärer var fortfarande stängda. Så en frukost på City gross tills Ikea öppnade

Tack och lov blev bilen klar på ett par timmar 😅 Hann precis gå runt Ikea så ringde de. Nu är det tomt i kassan men bilen är fixad på alla fel och några till som inte framkom på besiktningen 👍

Kom hem och han röja lite när min lillebror ringde och undrade om han fick hälsa på med sina 2 barn och syrrans son 😃 De kom lagom till middagen och til efterrätt lagade jag jordgubbskakan igen.

En kusin fastnade på bild 😍

Det var jättemysigt att träffa lillebror igen, han är ofta upptagen så det blir verkligen kvalitetstid när vi ses 🙏

Nu ska jag försöka roa kidsen, jag måste investera i mera pyssel osv tror jag för de har tagit slut på det mesta 😅

Framförallt Lilja och Älva kan sitta i timmar och rita, klippa och klistra m.m

Nästa vecka är 7 barn hos pappa hela veckan. Alice åker till våra gamla grannar igen så jag har 4 stora barn hemma. Frågan är bara vad vi ska hitta på som inte kostar skjortan 🤔🤔

Kram ❤️

12
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00