ANNONS

Jennifer undrar….

/

Hejhej, Mirkas dotter Jennifer här!

Det är nämligen så att jag har två frågor till er och skulle uppskatta all hjälp jag kan få:)

1. Det är så att jag nu under lovet har börjat läsa och jag är snart klar med sista boken i twilight serien. Jag har precis beställt hem alla Harry Potter böcker också men undrar om ni kanske har tips på några böcker ni gillar? Har någon läst Six Of Crows? Vill ha en bok jag verkligen fastnar i och inte vill lägga ner, helst fantasy men tar alla tips jag kan få:)

2. Sen är det så att jag efter sommarlovet börjar mitt sista år i gymnasiet och jag skulle gärna vilja ha ett extrajobb. Jag har inga tidigare erfarenheter då jag tyvärr struntade i att praoa och inte har sökt några sommarjobb tidigare (dumt jag vet hahah). Här tar jag också ALLA tips jag kan få, helst inte donken eller liknande då det är en stress jag inte skulle klara av hahah.

Tack på förhand, jag hoppas att ni har en bra sommar 💕

68
151

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00