ANNONS

Ett år äldre 😅

/

Och förhoppningsvis även lite klokare 🙏

Igår fyllde jag år. Närmare bestämt 48 år. Jag har aldrig haft någon åldersnoja, jag undrar ibland om den nojan en vacker dag bara kommer som en blixt från en klar himmel 🤔 Nä…. det tror jag faktiskt inte att den gör. Jag bryr mig inte om några siffror utan hur man känner sig. Och att åldras är inte någonting dåligt, med åldern kommer förhoppningsvis mera visdom och erfarenhet 🙂

Jag sa till barnen dagen innan att jag inte ville ha frukost på sängen utan ville hellre sitta tillsammans med de och äta frukost. Födelsedagen började med att Nellie kom och väckte mig runt 9.40. Alla hemmavarande barnen var vakna och hade fixat frukosten

Kidsen har full koll på vad jag helst äter till frukost – gröt, ägg och lite frukt 😍

 • Jag behövde inte heller ta hand om disken efteråt, det tog Benny hand om 🙏
 • Linnéa satte igång och bakade en vegansk tårta och Thor och Nellie fixade den traditionella jordgubbstårtan. Kvällen innan hade Jennifer bakat en cheesecake som hon vet att jag gillar. Jag passade på att ta ett långt bad 😇
 • Lilja och David kom hem från stödfamiljen och hade fina teckningar med sig till mig 🥰
 • Familjen gav mig den här vackra blomman som Lilja och David fick välja ut 🌸
 • När alla var hemma var det äntligen dags att fika 😁
 • Jag fick en partyhatt på huvudet och alla sjöng till mig på finska 😁 Inte kanske alla som kunde texten men de gjorde sitt bästa i alla fall 😉
 • Sen kom presenterna. Mina barn lyssnar nog mera på mig än vad jag ibland tror för jag fick sånt som jag ibland har nämnt att jag vill ha 😀
 • Popcornmaskin 🙌 Jag älskar popcorn och väljer oftast det till helggodis.
 • Potatisstöt har jag ofta nämnt att jag vill ha en men väl i affären har jag alltid glömt bort det. Nu har jag en 👌 Och finsk lakrits 😍 Inga förklaringar behövs till det …
 • Mina älskade barn ❤️ De 13 bästa i mitt liv 🙏
 • Jag har fått såå många grattishälsningar på Instagram och fb 🙏 Tycker dock att det är lite tråkigt att inte många ( typ 2 ) längre ringer och säger grattis. Självklart så värmer det jättemycket att få hälsningar på sociala medier men det skulle vara snäppet roligare och få höra någons röst också 🙂 Eller sms så det blir lite personligare liksom. Kanske bara jag som är gammaldags eller nåt 🤷‍♀️
 • Idag har det varit fullt upp med att tvätta och sedan packa väskor. Pappavecka för 7 av barnen började idag och det blev lite stressigt med allt när 2 killar plötsligt ville klippa sina hår osv 😅 Åkte till Uppsala med ungarna, väskorna och massa sopor. Precis när jag kom fram till mötesplatsen så kom jag på att jag glömt Davids väska 😳 Så jag fick snällt åka hem och hämta den.
 • Nu är det tomt hemma med bara 4 ungdomar ( ok, Linnéa är faktiskt vuxen ). Snart inatt åker några av oss på en spontantripp så jag ska försöka sova ett par timmar nu 😉
 • Kram ❤️
 • 21
  218

  Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

  © Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00