ANNONS

Öland, bio m.m

/

Hej alla och tack för er kärlek 🙏❤️

Jag har tagit en medveten paus för att jag kände att det behövdes. Att ha varit så gott som ledig, eller småbarnsledig i alla fall, i en vecka gör att man går från noll till 100 samma sekund när barnen kommer hem 😅 Jag hade längtat efter de massor och de hade saknat mig och mycket tid skulle tas igen. Barnen hade haft en bra vecka hos deras pappa med massa bad m.m

Lite bilder från mina dagar på Öland med Linnéa och Jennifer .

Mina vänner Ammie och hennes man Conny, vi går way back. Vi lärde känna varandra när vi blev grannar när jag väntade Kevin så 23 år sedan. Och vänskapen har fortsatt även fast vi inte ses så ofta längre. De har alltid funnits där i både glädje och sämre perioder, tröstat mig många gånger genom åren ❤️ Och även länge tjatat på att jag ska komma ner till Öland och Böda sand där de har säsongsplats. Nu ringde Ammie mig på min födelsedag och sa bara: Du kommer hit! Inga diskussioner om saken! 😂 Jag tvekade och tänkte på hur långt det var att köra ner dit. Pratade med de hemmavarande barnen och huxflux hade vi bestämt oss 😁 Vi körde hela natten till tisdagen och var framme runt 10 på morgonen. Lite fika och massa prat senare sov vi några timmar innan Ammie gav oss en rundtur på campingen.

Vi hade ett gäng helt underbara dagar där vi blev ordentligt ompysslade. De körde runt oss och visade närområdet, vi åt gott, njöt av solen och havet, umgicks med några campinggrannar osv.

Dagarna på Böda var välbehövligt för mig och jag njöt av att kunna varva ner 🙏

NU förstår jag varför alla gillar Öland, jag är helt såld och ska definitivt tillbaka dit förhoppningsvis nästa sommar 😀

Kom hem och barnen kom hem. Vädret blev så klart sakta sämre men jag hann klippa gräset som var alldeles vildvuxet innan regnet kom 😅

Vi har varit på bio, jag och de 5 yngsta, vi har pysslat en massa hemma, ätit gott och bara tagit dagen som den kommit.

Jag har varit noga med att komma ut en joggingtur/pw nästan varje dag för att rensa skallen.

Stannar ofta en stund vid vattnet och bara är 🙏 Det behövs även att ibland stanna upp och reflektera över saker och ting. Jag bygger mig stark i både kropp och själ.

Linnéa plattade mitt hår i fredags och det kan hon gärna få göra oftare 😁

Godaste egna hamburgaren som vi hade till middag i helgen 😍 Jag kommer nog aldrig mera äta en hamburgare med kött utan för mig finns inget godare än en med halloumi och avocado. Denna gång även med en baconskiva i vilket var riktigt gott 👌

Jag är uppe sent på kvällarna och vaknar oftast tidigare än behövs. Sover för lite och försöker få det bättre. Just nu känner jag mig rätt harmonisk och jag försöker hålla mig på denna lagomnivå.

Kram ❤️

10
270

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00