ANNONS

Börjar känna panik

/

Det är sista juli och jag börjar känna lite panik över att sommaren snart är slut 😅 Det är mindre än 3 veckor kvar till skolstarten och vardagen. Att juli bjöd på flera skitdagar än sol och värme har inte gjort saken bättre 😏 Men nu ska det visst bli lite varmare dagar igen vilket vi ser framemot ☀️

Dagarna rullar på, det är stoj från morgon till kväll och ibland svårt att sysselsätta de mindre barnen. Är vädret tråkigt så vill de inte vara ute längre stunder och de retas med varandra så man får gråa hårstrån av det 🙄

Men de kan vara extremt gosiga också ❤️

Jag snor åt mig en långpromenad så fort jag får tillfälle till det och det får mig att behålla lugnet 😅

Här om dagen ville Linnéa baka blåbärspaj och hon lyckades få med sig Jennifer, Benny och Alice till skogen medans vi andra åkte och handlade. Linnéa gillar inga kryp och när hon fick en spindel på handel gav hon upp blåbärsplocket men hon ville ju ha paj …. Då betalade hon Alice 100kr för att Alice ska plocka även hennes del av bären 😂 Alice älskar att plocka blåbär och började plocka för glatta livet och fick sin hundring 😁 Alla sätt är bra förutom de dåliga.

En vegansk blåbärspaj på G

Pajen blev väldigt god och försvann i ett nafs 😀

Idag har jag lovat några barn en tur till Gränby C. Kevin kommer så kanske jag slipper ta med de minsta dit 😇

Jag längtar till att få komma igång med gymmet igen när skolorna startar. Jag har ju hittills gått på Friskis och Svettis men funderar lite på om jag ska testa Nordic Wellnes istället 🤔 Mest då deras gym ligger närmare mig. Ni som har erfarenhet av båda, vad tycker ni?

Nu ska jag klä på mig så vi kommer iväg så småningom 😀

Kram ❤️

8
165

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00