ANNONS

Skogen

/

Vad ska ni hitta på en varm dag som denna ? Helgen ska visst bli riktigt fin ☀️

Idag ska de 4 yngsta till pappa över helgen och jag har en del att fixa innan det så vi hinner tyvärr inte till badet. Jag har sovit dåligt de senaste veckorna, kommit isäng sent, vaknat flera gånger under natten och vaknat tidigt. Men inatt som jag otroligt bra utan att vakna en enda gång 🙏 Riktigt skönt.

Igår tog jag med de 5 yngsta på kantarellljakt och vi hittade lite grann 😀

Räckte precis till varsina mackor

Imorgon ska jag på en liten ”reunion” 😀 Träffa 3 tjejer jag inte sett på minst 15 år. Eller en av de hälsade på oss förra veckan men innan det hade jag inte träffat henne heller på så länge 😅 Vi ska ses hos en av tjejerna, sola, bada, grilla och skvallra en massa 😁 Riktigt riktigt roligt med finska ligan 🇫🇮

Har lite ångest för skolstarten om drygt en vecka men det blir nog bra det med .

Ha nu en härlig dag och njut av solen ☀️❤️

21
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00