ANNONS

18 år 😅

/

Idag har jag fått två vuxna barn här hemma 😅 Hur det nu kan vara möjligt att mina första tvillingar har redan blivit så stora 🙈

Igår ( torsdag ) kväll skulle jag ha gjort en varsin liten smörgåstårta till födelsedagsbarnen att få på morgonen men jag somnade när jag nattade David och Lilja och vaknade först kl. 04.15 😳 Det händer typ aldrig men nu när det inte fick ske så klart att jag sov som djupast 😅

Så klockan 04.30 i morse stod jag i köket och fixade ihop 2st minismörgåstårtor 😏

Väckte alla andra barnen innan vi hämtade Jennifer och Benny. Först tänkte vi gå till deras rum men det blir lite knasigt med 2 olika rum i olika delar av huset. Så enklast att de fick komma till köket.

Vi har större firande imorgon (lördag) när släkten kommer men de fick öppna sina presenter idag 😀

Alice hade köpt fina ballonger med äldre bilder på de på 👍

För 18 år sedan kom ni in i mitt liv och gjorde det så mycket mera spännande 🙏 Jag kände mig så otroligt priviligerad och välsignad av att få tvillingar. Självklart gjorde jag det med mina enlingar också men att få två bebisar samtidigt var lite annorlunda på många sätt.

Idag är ni vuxna ( på papper i alla fall 😇 ) och jag är så stolt över att se vilka fina personer ni har utvecklats till 🙏 Jag älskar er ❤️

Annars har veckan varit….turbulent…typ. Jag trodde att den skulle vara lugnare än förra veckan men på något vis blev det inte så 😅 Just nu känner jag mig så otroligt stressad av olika saker och har inte riktigt lyckats att varva ner som jag brukar.

I tisdags var jag på mitt första besök hos en kurator. Jag är glad att jag äntligen tog mig o kragen och bokade tid. Jag behöver få prata ur mig och få hjälp med att hantera vissa känslor som ibland dyker upp. En timme gick otroligt fort och jag ser redan framemot nästa besök. Den eftermiddagen/kvällen var det som att luften gick ur mig totalt, jag var helt slut på alla vis.

Det har varit andra möten, promenader med barn och i min ensamhet.

Här om kvällen fick David hälsa på kossorna som jag brukar gå förbi på mina pw.

Kossorna var väldigt nyfikna och David blev så glad när han lyckades klappa en 😀

Det börjar bli kyligt ute men jag går/springer så länge det går utan att behöva en massa varma kläder. Sen blir det gymmet istället.

David har varit ledig igår och idag pga planeringsdagar och David har njutit av att få hänga med och handla i olika affärer när vi har letat presenter m.m. Igår åkte vi till Carola en sväng för en efterlängtad fika ❤️ Som jag har saknat henne trots att vi haft telefonkontakt.

Idag hade vi Alice och Jennifer med oss och tog en fika på Gränby

Resten av dagen har vi bakat och donat inför firandet imorgon 😅 Det blir underbart att få umgås med mina syskon, mamma m.m ❤️

Kram och hoppas att ni får en fin helg ❤️

18
283

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00