ANNONS

Jag fattar bara inte…!

/

Vad fan är det med vissa av er? På riktigt! Jag ledsnar sällan på vissa av er, jag tar oftast till mig av era mindre trevliga och ibland ohövliga kommentarer och bearbetar de för att se om jag kan lära mig något bra av de. Och ibland gör jag det också, lär mig nåt användbart vilket jag faktiskt kan uppskatta även fast jag oftast kanske inte uppskattar tonen det levererades med 😏 Men jag blir ta mig fasiken mållös och till slut nu även förbannad över hur vissa av er verkar vara aningens empatilösa 😳 Som någon skrev i en kommentar: Ni sparkar på en som redan ligger och jag kippar efter andan! Så ER vill jag aldrig lära mig någonting av. Skäms ta mig fan!

Jag har varit väldigt rak med hur läget är med mig just nu så att komma efter det och gnälla över att jag uppdaterar dåligt är bara så lågt av er gnällspikar. Gilla läget eller dra – enkel matematik 🤷‍♀️

Jag kämpar och kämpar för att hålla huvudet över vattenytan och vissa dagar är faktiskt riktigt bra. Medans andra dagar är kämpigare. Jag lägger min ork på det som känns bäst då för stunden och om det nu är live på Instagram istället för ett inlägg här så är det helt och hållet mitt beslut. För ni som gnäller om det kan omöjligen veta vad som känns bäst för mig. Jag går hos en kurator och lättar på ”trycket” vilket känns bra, jobbigt men bra 🙏 Just nu är min stressnivå riktigt hög, jag har bara kört på i åratal och det börjar bli ohållbart så jag behöver lära mig att lätta på trycket, få ner stressnivån för annars är jag snart utbränd. Och det vill jag definitivt inte bli.

Därav försöker jag lära mig att ta hand om mig på ett nytt sätt och ta hjälp med det. Det är så lätt för vissa att tycka både det ena och det andra men jag kan lova att ingen av er har varit i min sits. INGEN! Så har ni ingenting snällt att komma med så vill jag faktiskt just nu inte ha era åsikter! Jag säger till när jag är fit for fight igen och då kan ni börja vädra era tycken återigen.

Till er alla andra – Tusen tack för er empati, kärlek, omtanke och tålamod 🙏❤️ Ni anar inte hur mycket jag uppskattar er ❤️

Vi har hunnit fira även Lilja som har fyllt 7 år 🥳

Släkten kom och kalasade hos oss och den helgen var riktigt mysig 😀

Kevin, min fina äldsta son som har ett hjärta av guld, har också fyllt år ❤️ 23 år har jag varit mamma 😅

Vi ha dock inte hunnit fira honom ännu då han har jobbat men snart så 😉

Linnéa bjöd mig på bio förra veckan där vi såg filmen Greenland- en katastroffilm som var si så där.

Jag går mina power walks dagligen. Ibland ensam och ibland med sällskap.

I ur och skur 🙌 Snart flyttar jag dock in på gymmet men går ute så länge det inte är alltför kallt 🙂

Syskonkärlek 😍

Jag tog mig äntligen till frisören och klippte bort de torra slitna topparna 😅

I helgen var det pappahelg och jag åkte till min syster för ett dygn hos henne 🙏 Kvalitetstid de lux ❤️

Vissa av barnen var förkylda förra veckan och därmed hemma så det blev lite mycket med ombokningar av tider hit och dit mm.

Nu ska jag hämta hem några skolbarn….

Sköt om er ❤️

102

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00