ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kämpar på

/

Just nu känns livet lite som så här

Jag försöker kämpa på och hålla humöret uppe, hitta de positiva bitarna som ändå är många. Men när ekonomin suger riktigt illa så är det svårt, förbaskat svårt 😏 En för mig rätt ny situation som kommit olägligt med tanke på allt annat jag har haft på mina axlar senaste tiden. Jag försöker hitta jobb men det är riktigt svårt tyvärr. Men men, what doesn’t kill you makes you stronger 🤷‍♀️

Annars flyter livet på så bra det nu bara går.

Barnen börjar se framemot höstlov och framförallt då halloween 🎃 Tiden flyger iväg tycker jag och snart knackar väl julen på huxflux så där att man fattar inte riktigt hur fort vi kom fram dit 😅

Älskar höstfärgerna som är nu och det är en njutning att vara ute i naturen 🙏

Gäller dock att hitta luckorna när det inte regnar 😂

I lördagskväll bakade jag och Alice en massa bullar. Jag och de flesta i familjen föredrar vaniljbullar så det blev bara en plåt med kanelbullar från min deg. Alice bakade veganska bullar och gjorde mest kanelbullar av sin deg.

Jag skulle nästan behöva låsa in bullarna för det finns några bulltjuvar i huset som snattade bullar så fort de fick tillfälle till det. I söndags när de 4 minsta kom hem från pappahelg bjöd vi på fika även till pappan 🙂

Jag har verkligen fått smak på att baka nattjästa frallor. Varför har jag inte gjort det tidigare är ju en bra fråga 😅

Igår regnade det i stort sett hela dagen men idag tittar solen fram lite i alla fall och humöret stiger upp några snäpp på en gång 🙏 Tyvärr så har jag inte hunnit ut på en löprunda idag men än är inte dagen slut.

Nu ska jag jobba klart med ett större samarbete som ska färdigställas och förhoppningsvis hinna med en dusch innan barnen kommer hem 😏

Kram på er ❤️

11
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00