ANNONS

En regnig dag

/

I annonssamarbete med Gavelo.se

Idag har det regnat mer eller mindre hela dagen. Jag fick en oväntad lång sovmorgon trots att alla mindre barn är hemma 🙏 David brukar vara snabb på att väcka mig men idag gick han ner med de andra och tittade på film. Jag vaknade strax efter klockan 9 och fattade ingenting 😅 Men ska definitivt inte gnälla.

Jag hade gjort deg till frallor igår kväll så det var bara att snabbt fixa klart frallorna då alla var jättehungriga. Idag blev det en extralyxig frukost vilket jag älskar då alla sitter länge och verkligen njuter av frukosten 🙂

Eftersom vädret har varit tråkigt så har vi inte gjort så många knop idag. Inte för att jag skulle ha haft så mycket ork heller för den delen 😅 Förkylningen är lite bättre men jag kan inte direkt röra mig ute bland folk än på ett tag. Jag har pysslat lite hemma och hittade då en låda med massa behåar som jag glömt bort 🤷‍♀️ Nu har jag provat alla och slängt bort en massa som jag aldrig kommer att använda. Jag hittade ett gäng behåar som jag köpte i NY och aldrig använt 😬 Nu upptäckte jag att de satt ju riktigt bra så nu är de framme så jag inte kan glömma bort de igen 😇

Jag, Linnéa och Jennifer åkte en snabbis till Ica så de kunde gå in och handla lördagsgodis till alla. Jag har alltid haft ganska stort kontrollbehov när det kommer bla till att handla och inser att detta är jättebra att tjejerna får sköta det åt mig nu. Nyttigt för de och även för mig 😁

Det blev hemmagjord pizza till middag idag

Den tråkigare halvan är Jennifers del 😉

Igår skulle jag egentligen ha varit på gymmet och fotat dessa nya snygga träningskläder men det gick ju inte 😏 Gavelo.se släppte nyheten ” Giraffe ” igår och jag tycker de är verkligen såå fina men framförallt riktigt sköna! Det gör Jennifer också så hon lär ju sno de från mig så fort hon får ett tillfälle 😂

Nu får ni 15% rabatt om ni använder min kod: mirka15 när ni beställer 👍 Kläderna är normala i storlek. HÄR kommer ni direkt till sidan och koden gäller söndag ut.

Nu ska jag börja göra kväll med mina små. Det blir ingen sovmorgon imorgon då jag ska vara inne i Uppsala kl.8.30 för provtagning 😅

Kram ❤️

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@mirkanorrstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00