ANNONS

Upp tidigt för provtagning

/

Innehåller annonslänkar från Cubus.com och Veromoda.com

Imorse fick jag snällt kliva upp alldeles för tidigt för att vara en söndag. Provtagning för covid-19 var inbokad kl.8.30 inne i Uppsala och jag lämnade hemmet strax före 8.

Jag var först på plats och provtagningen gick snabbt och smidigt. Luta bak huvudet, få en tunn ”pinne” låååångt in i näsan, sitta en kort stund med den i näsan, ut med den, en snabb sväng med pinne i halsen och klart 😅 Det gjorde inte ont men sved lite och var obehagligt så man fick tårar i ögonen ofrivilligt.

Svar inom 3 dagar på 1177 och är testet positivt så kunde de ringa idag. Inget samtal ännu så jag börjar ta det som att jag inte har Corona 🤷‍♀️ Inte för att jag trodde det, hade nog blivit rejält förvånad om det var så. Någon som vet om de automatiskt kollar om man har antikroppar 🤔

Kom hem och startade dagen med frukost osv. Satte mig i fåtöljen och slumrade in en kort stund.

Hur skönt är det inte med en oplanerad powernap 🙏

Under tiden byggde Älva en buss de små lekte länge med

Den här dagen känns plötsligt väldigt lång. Jag har inte så mycket ork mer än fixa med tvätten och dra runt med dammsugaren än vända. Barnen har varit in och ut och det kommer in en hel del grus och löv efter de.

Snart ska middag fixas ihop, blir något med kyckling idag…vad vet jag inte riktigt ännu bara att det blir inget avancerat 😇

Jag längtar efter att kunna träna igen, det är svårt att pausa det hela i flera dagar 😬 Men man får snällt ha tålamod och låta kroppen bli frisk först.

Fåtöljen har idag fått mycket av min tid och när jag inte sovit så har jag slösurfat vilket jag inte gjort på länge.

Hittade en bra rea på Cubus som går ut idag som jag vill tipsa om innan det är försent 😀

25% på damkläder är inte fy skam.

Jag hittade några plagg som jag vill ha 😍

HÄRkommer ni direkt till rean 👍

Även Vero Moda har en pågående rea …

Upp till 50% på utvalda plagg 👍

Jag hittade 4 plagg som tilltalade mig väldigt mycket och ja, jag älskar grönt 😅

HÄRkommer ni direkt till rean.

Kram ❤️

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00