ANNONS

En blivande frisörska

/

Dagarna går i rasande fart, det känns inte att det är onsdag redan. En väldigt kall dag som har bjudit på isande vindar 🥶

Igår morse tog jag min första pw efter förkylningen. Är mycket bättre nu men inte helt 100 så det fick bli en kortare sträcka än vanligt.

Riktigt skönt men kallt. Jag kom fram till att vantar hade varit smart att ha på sig 😏 Jag brukar få upp värmen efter 1-2 km men inte nu så jag var helt genomfrusen när jag var klar. Det blev ett hett bad för mig så fort jag kom hem 😅

Idag tog jag tag i min lilla bil som har stått under flera månader. Motorlampan började lysa och sen dess har jag bara lossats som att bilen inte finns 😅 Hur som, det funkar ju inte i längden så jag bokade tid på verkstan och idag hämtade bärgaren den.

Det var på tiden minst sagt 😇

Ungarna kom hem från skolan och Älva busade med David. Vet inte hur de kom fram till hans hår med så här hittade jag de efter ett tag

”Han ville bli friserad” sa Ålva och klippte luggen på David 😂 Ja ja, tänkte jag….i värsta fall rakar jag av resten men det behövdes inte. Älva älskar att klippa håret på alla dockor och gosedjur och säger ofta att hon ska bli frisör 🤷‍♀️ Det vore ju skönt att ha en sån i familjen 😃

Idag har mitt ena öga börjat jäklas med mig igen. Glaskroppsavlossning är ett faktum och värre än sist jag hade det 🙄 Jag blir jättetrött i huvudet av att anstränga mig för att se ordentligt. Läsa och skriva är tröttsamt efter en stund. Hoppas bara att det går över relativt fort denna gång.

Nu ska jag lyssna på Älvas läsläxa …

Kram ❤️

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00