ANNONS

Tid att tänka

/

Jag vet att jag har varit väldigt frånvarande från bloggen på sistone. Jag har egentligen inte gjort det för att jag velat för jag har verkligen saknat att skriva här. Men jag har ändå inte fått till några inlägg av olika privata orsaker. Till slut valde jag att ta en ordentlig funderare över bloggens vara eller icke vara.

Jag förstår ju att ni som är trogna läsare här vill se mer än ett inlägg i veckan och jag vill definitivt känna att jag kan leverera mera än så. Senaste halvåret har varit en otrolig jobbig period och jag har dessutom varit tyngd av att sakna denna ventil som bloggen är för mig. Jag behövde till slut tänka igenom riktigt ordentligt, lägga ner helt eller har jag orken, lusten och viljan att fortsätta 🤔

Jag har kommit fram till att jag är inte redo att lägga ner bloggen, den är som en gammal trogen vän för mig och det är nu istället dags att jag tar hand om min gamla vän 🙏 Jag har ”sugit på karamellen” några dagar extra för att vara helt säker på att jag gör rätt beslut och det känns riktigt bra att jag har tagit mig denna tid till funderingarna. Nu känner jag hur lusten har vaknat till och jag ser framemot att öppna ett nytt blad och göra en omstart ❤️

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag hållit mig härifrån men det behövdes där och då ❤️

Annars har vi haft det rätt bra, dagarna rullar liksom på oavsett 😅 Vi har plockat svamp och äntligen lyckades vi hitta mycket trattisar 😃

Lilja och David var suveräna svampletare/plockare medans andra barn lekte runt i skogen 😄

Mycket svamp som ändå gick åt snabbt när alla ville ha kantarellmacka 😂 Det är en nackdel med att precis alla i familjen älskar kantareller för det gäller då att hitta mycket åt gången 😅

Jag har varit till läkaren som bekräftade att jag har fått ljumskbråck. Han skickade en remiss för ultraljud för att bekräfta det hela och döm min förvåning när jag fick tid dit veckan efter.

Hur som, det är bekräftat och nu har en remiss skickats till kirurgen som ska bedöma om det ska opereras eller inte. Tydligen ska helst alla kvinnor med ljumskbråck opereras även om de inte har besvär men vi får väl se. Än så länge har jag inga besvär, kan ibland känna lite obehag speciellt när jag suttit ett tag som i bilen men inget annat. Jag skulle dock föredra en op så jag inte behöver oroa mig för akuta smärtsamma besvär 😬

Det är ok för mig att träna så länge det känns bra för mig så jag kör på som vanligt med livet 🙂

Nu börjar jag längta till julbaket och försöker hålla emot ett tag till. Bakar jag nu så finns det inget kvar till julen 😅

Så då bakar vi annat så länge….

Som tex favoritkakorna chocolate chip cookies 😍

Nu ska jag börja med middagen innan alla börjar undra när det är mat 😁

Sköt om er 🙏❤️

21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@mirkanorrstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00