ANNONS
Integritet på Tailsweep

En kall dag

/

Fick tydligen inte med bilderna i förra inlägget, hoppas att det går bättre denna gång…

Måndag igen. Jag sov som en kratta, vaknade flera gånger under natten och även innan klockan ringde. Imorgon ska jag ha telefonkontakt med läkaren och ska nog diskutera medicinen lite närmare.

Fick iväg barnen och efter att ha lämnat David åkte jag till vårdcentralen och lämnade blodprover. Hade tänkt att träna och satt ett bra tag i bilen utanför gymmet men kunde inte förmå mig själv till att gå dit. Så jag åkte hem. Det smärtade att inte ha ork till att göra det jag så gärna vill och så mycket behöver att göra men jag låter kroppen bestämma helt nu.

Hur vackert är det inte 😍

Svinkallt dessvärre 😅 Vi har det även riktigt kallt inomhus, jag går och huttrar konstant trots en stickad tröja + hoodie på mig. Jag måste nog införskaffa några värmefläktar eller nåt för kylan verkar stanna kvar ett tag till.

Hade möte hemma och sedan åkte jag och Kevin och handlade present till David som fyller år imorgon. Kevin fixade dagens middag också – pasta med kycklinggryta 🙏

Fick blombud idag med blommor och en nalle från min vän Nina ❤️

Jag hoppas att jag orkar ha en liten dejt med henne snart. Hon är en av de få som har förmågan att få en att känna sig lite bättre bara av att vara. Så okonstlad och med stort hjärta.

Efter maten orkade jag köra ett lättare styrkepass hemma i hallen vilket kändes bra.

Nya tag imorgon. Läkarsamtal och sedan kommer Mona hit för att hjälpa mig med vissa saker jag inte förmår att ta itu med själv just nu 🙏

Kram ❤️

10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00