ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ny vecka igen

/

Jag har haft nästan alla barnen hemma i helgen och orken har tagit slut innan jag hunnit skriva här. Har dock försökt att inte ha ångest över det som jag brukar ha.

Kämpar fortfarande med sömnen som sakta börjar bli lite bättre lite oftare. I fredags lyckades jag till och med låta mig själv ta en skön powernap på 30 min i soffan 🙂 Det var riktigt skönt och behövligt att bara släppa allt en stund.

På fredagskvällen smet jag iväg till gymmet en stund innan de stängde medans de små och alla stora tjejerna satt och tittade på nån Disneyfilm. Kom hem till ett gäng barn som sov så gott i soffan 😀

Så klart så tittade vi på Mello i lördags. Inte för att jag var så taggad för det…. ville bara höra Lillasysters låt…som jag tyckte var bäst helt klart. Barnen däremot var supertaggade och tyckte det var kul att se.

Morgonens vy 😍

Kan inte säga detta ofta nog men jag älskar vår utsikt 🙏

Tränade imorse och träningen är nog det enda jag har bra kontroll över just nu.

Även fast jag tar det lite lugnare med det nu så är det livsviktigt för mig att ha den rutinen. Är nog den enda gången jag helt kan släppa allt som går runt i huvudet typ 24/7 och bara koncentrera mig på musiken i öronen och själva träningen. Sen gör det inget om själva passet blir halvdant, kroppen får bestämma helt just nu.

Haft telefonmöte och ett annat möte hemmavid på eftermiddagen. Jag var ganska slut efteråt, det tar enormt på orken att vara social fysiskt just nu. Men det gick bra.

Jag valde att ha live på Instagram när småbarnen hade somnat. Har saknat mina vänner och trogna följare som ger mig så mycket positivitet och kärlek ❤️ Jag behövde fylla på de bitarna just nu.

Även om jag känner mig ganska ok just nu ( gråter på sin höjd 2 gånger/dag och vissa dagar inte alls ) så är jag livrädd i stort sett hela tiden över att tappa det lilla fästet jag har nu. Jag har börjat kunna ta vara på de små sakerna som ger mig glädje utöver barnen men det är kämpigt ändå.

Är otroligt ljudkänslig och för mycket stoj från barnen eller plötsliga högre ljud är svåra att hantera. Barnen har dock blivit bättre på att lyssna och acceptera att det blir jobbigt för mig just nu.

Detta är någonting vi alla i huset får träna på och jag är ärlig med barnen om mitt mående så de inte behöver undra i tysthet. Så klart så förstår de inte riktigt allt mm men de känner av och därför tycker jag att det är viktigt att förklara saker som de kanske inte vet hur de ska fråga.

Nu börjat ögonen slira så jag säger god natt här imman jag somnar ifrån mobilen 😅

Kram 🙏

15
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00