ANNONS
Integritet på Tailsweep

2 veckor

/

Äntligen fredag och lite lugnare dagar framför oss. De fyra yngsta barnen har pappahelg och jag ser framemot att kanske kunna sova ut lite.

Det är 2 veckor sedan jag började med mediciner och det har gått lite upp och ner men ändå varit ganska stabilt. Sömnen börjar sakta bli bättre eller det har börjat bli flera bra nätter och mindre av de dåliga.

Jag har haft svårt att bromsa mig själv vilket jag har insett i veckan. Jag fick en liten ögonöppnare här om dagen som tydligt visade att jag pallar inte alls att hålla den takten jag är så van vid.

I onsdags hade 2 barn tandläkartid, det ena kl.10.15 och det andra kl.13.10. eftersom tandläkaren är mitt inne i Uppsala så fick det barnet som hade tid kl.13.10 stanna hemma hela dagen. Jag hade ett möte mellan tandläkarbesöken och hade inte hunnit köra fram och tillbaka.

Så vi åkte till första besöket och därefter lämnade jag det barnet till skolan som är inne i Uppsala. Vidare till mötet på andra sidan av stan. Efter det till tandläkaren igen, sedan plocka upp Jennifer, hämta David, handla och till sist äntligen hem.

Inga konstigheter egentligen men jag var helt dränerad på krafter när vi väl kom hem. Helt slut. De andra barnen kom hem och ljudnivån höjdes. Tjat från de mindre och småbråk som avlöste sig. Slutade med att jag bara sjönk ihop som en blöt trasa på golvet i tvättstugan och grät. Där insåg jag att jag måste bromsa mig om jag ska kunna bli frisk. Pratade med Mona som sa detsamma, jag får inte ta så många åtaganden på samma dag. Max 1 per dag och inte varje dag. Det är vad jag ska lära mig.

Dessutom så får jag sån ångest av att barnen ser hur skör jag är.

Vi pratar öppet om detta och de förstår (de äldre iaf). Jag är noga med att förklara för de yngre att de inte gör någonting fel osv men ångesten kryper på ändå när jag inte har orken att hålla mig själv ihop.

En dag i taget 🙏

Idag känner jag mig bättre. Jag koncentrerar mig hårt på de små positiva sakerna runt mig. Vänner jag skriver med som ger mig annat att tänka på, vardagliga samtal med barnen osv. Gemenskapen när vi tex gjorde egna pizzor häromdagen. Ingen stor grej i sig men just nu blev det det för mig ❤️

Jag har noll planer till helgen. Tar timmarna som de kommer. Lär träna, jag och de stora barnen som är hemma brukar laga middagar tillsammans. Kevin ska vara hos oss hela helgen vilket bara det får upp mitt humör ❤️

Önskar er en härlig fredag 🙏

11
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00