ANNONS

Lugn helg

/

Hej på er 🙂 I helgen har de 4 yngsta barnen haft pappahelg och jag har försökt att ta det väldigt lugnt utan några åtaganden osv. Tagit timmarna som de kommit helt enkelt.

I fredags lämnade jag barnen och när jag kom hem hade de stora fixat sin mat som var tacos så klart 😅 Efter lite velande så åkte jag till gymmet en stund, det är lugnt där framåt kvällen vilket är så skönt. Kom hem och åt sen middag för mig själv.

Tog mig en rejäl sovmorgon och lördagen lunkade på bara. Handlade lite lördagsgodis och jag, Kevin och Linnea lagade maten tillsammans. Det blev vegansk nudelwok som Linnea äter ofta och riktigt gott 😃

Tjejerna envisas med att se på Mello och jag slötittade på det med de. På söndag klev jag upp redan kl. 6.30 och valde att åka till gymmet strax efter 7 😅 Det ekade tomt där när jag kom och var helt underbart att ha stället för mig själv. Så småningom kom det dock några andra morgonpigga människor och jag var klar lagom till att det kom ännu mera folk.

Utmanade mig själv med marklyft och tyngre vikter vilket jag är feg med.

Söndag och det bakades en del hos oss. Linnea och Alice gjorde en vegansk kladdkaka, jag gjorde en vanlig och halloncheesecake-rutor gjorde jag redan i lördags ju. Thor ville baka kladdkakemuffins och Jennifer gjorde en red valvet tårta som hon dekorerade så otroligt fint.

Älskar texten på tårtan 😍

Vi väntade med att fika till efter middagen så att även de yngre kunde vara med ❤️

I Finland kallas Alla hjärtans dag för vänskapens dag vilket jag tycker är bättre. Nog för att jag tycker att både kärlek och vänskap ska firas/uppskattas när som helst 🙂

Idag gjorde jag det igen. Åkte till förskolan med David och precis när jag svängde in där kom jag på att det var ju planeringsdag där idag 🙄 Så det var bara att åka hem igen. Hade möte på förmiddagen som var bra och inte alls ansträngande men jag vart trött efteråt. Den mentala tröttheten satt i resten av dagen.

Just ja….igår hittade jag memma i affären 🙌 Tidigt och långt kvar till påsk men vem bryr sig 😁 Hittar jag memma för första gången i år så måste jag köpa det – så enkelt är det bara 😁

Memma ( mämmi på finska ) är traditionellt påskdessert i Finland. Antingen gillar man det eller inte…finns nog inget däremellan 😅 Jag älskar memma 😄

Imorgon har jag telefontid med min läkare vilket jag ser framemot. Även ett skolmöte senare men även det sköts hemifrån tack och lov.

Sköt om er ❤️

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@mirkanorrstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00