ANNONS

Sportlov mm

/

Lagom till sportlovet blev det mildare väder och på ett par dagar har all snö vi hade smält bort 🙄 Hur typiskt är inte det. Vi som hade planerat att åka skridskor på sjön…det vågar man inte göra nu längre. De större tjejerna hann testa det några gånger förra veckan.

Jag har börjat med en ny medicin och vaknar numera med huvudvärk varenda morgon. Med 2 Alvedon går det bort så småningom men ändå lite jobbigt. Jag har varit orolig och håglös om varannat den senaste veckan. Vissa dagar har ångesten kommit helt oväntat och svept över mig som en 10 meters våg. Andra dagar har känts helt ok. Jag jobbar hårt med att inte ha för mycket jag måste göra det och det – tänket. Ibland kommer jag på mig själv att ha blivit sittandes vid köksbordet i en timme utan att göra något alls. Bara sitter och typ stirrar rakt fram.

Jag fortsätter med min träning men i lugnare tempo och mår bra utav det. Finns de som menar på att jag är inte utmattad för att jag orkar ta mig upp ur sängen 🙄 Jag vet inte ens vad jag ska svara på det. Jag litar fullständigt på min läkare och hennes diagnos.

Här om dagen fick jag blommor av någon vänlig själ 😍 Tusen tack vem du nu är, det värmde verkligen 🙏❤️

Idag har jag varit på ögonmottagningen och kollat upp Liljas skelning. Hon skelar väldigt mycket och nu ska vi tillbaka dit för grundligare koll och det lutar mot en operation. Någon som opererat ögat pga skelning? Hjälpte det?

När vi fortfarande hade snö kvar

Nu börjar det bli dags att börja göra kväll för de yngre barnen 😅

Kram och tack för att ni finns 🙏

41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@mirkanorrstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00