ANNONS
Integritet på Tailsweep

Gotland m.m

/

Denna vecka är mer hektisk än vanligt då en massa ska fixas inför Jennifers student. Jag försöker dock få till några vilostunder för att inte köra helt slut på mig själv. Jennifer själv är rätt exhalterad och förväntansfull 😃

Det känns som att trippen till Gotland och M var behövlig då jag kunde tanka lite extra ork och energi där. Vi åkte runt lite och M visade några fina platser och jag håller verkligen med alla som tycker att Gotland är otroligt fint ställe 😍

Avslutade den trippen med en glass inne i Visby 😁

Kom hem söndag eftermiddag och då skulle först och främst Victor firas med födelsedagsfika

16 år nu och går ut 9:an nästa vecka 😅 vad hände liksom 😂

Barnen hade inte glömt bort att det var morsdag 🥰 Kevin kunde inte hälsa på men skickade blommor med bud ❤️

Fick mera blommor av tjejerna och en massa teckningar av de yngre barnen ❤️

Och favoritgodis av Selina 😍

Underbara, fina ungar 🙏❤️

Så otroligt skönt att värmen kommer sakta men säkert nu ☀️ Nu kanske man kan packa undan alla vinterkläder 😂😂

Idag fick jag sms från 1177 för att boka tid för vaccination 👍 De närmaste tiderna gick åt fort men fick min tid till fredag. Skönt att få det gjort tycker jag 😃

Kram ❤️

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00